DALILINI RODITELJI NIJEMI OD ŠOKA! Oglasili se HUSO i EMINA nakon što im se KĆERKA razvela od Dejana: Poruka Daliline mame iznenadila sve – ITCbuss

DALILINI RODITELJI NIJEMI OD ŠOKA! Oglasili se HUSO i EMINA nakon što im se KĆERKA razvela od Dejana: Poruka Daliline mame iznenadila sve

Dalila i Dejan Dragojević danas su potpisali papire za razvod braka, a o svemu su se oglasili i Dalilini roditelji za Blic.rs.

– Nije mi drago, nisam još uvijek sve ispratio. Šta god da se desilo, opet mi je krivo što se dogodio razvod između njih dvoje. Šta ja tu sad mogu da poručim? Ništa! – kaže Mujo, dok Dalilina majka Emina ističe:

– Vidjela sam šta se dogodilo. Život je pred njima, a papir kao papir ništa ne znači. Neka je Đedovic učestvovao u ovom i nadam se da su sad svi srećni i zadovoljni. Naravno i Rešićeva koja grli Dejana, ono kao podrška, a ovamo hm.. Neka se slade tuđom nesrećom. Ali opet kažem da papir koliko je validan, toliko i nije. Nikad se ne zna s kim je i šta je kome suđeno. Sve se dešava sa razlogom. – poručuje Emina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *