EMOTIVNO SLOMLJENA, DALILA SE RASPADA ZBOG RASKIDA SA FILIPOM: Čekajte da vidite njegovu reakciju dok je ona PLAKALA! (VIDEO)

Dalila Dragojević se sve vrijeme žalila Matoroj i zadrugarima na situaciju od sinoć koju je imala sa suprugom Dejanom i dečkom Filipom Carem.

-Imam ja voljene ljude, a zaljubila sam se, a on mi je zamjerio što nisam njega navela mešu voljenim osobama, pa se naljutio priča kako sam ja rijaliti igrač, on je izgubio kompas, i ja kažem da ću da mu pomognem da vrati kompas, i da nisam sa njim, a on mi kaže da samo ja ne lomim nešto. Prebacio mi što sam ostala na Mićinoj igri istine, pa Karića i Zadrugu 3, pa da li mi se on sviša, meni nije jasno. Zamerio mi što mi je Karić dao čokoladicu.

-Nisam ja ovo zaslužila, meni nije jasno što se on tako ponaša prema meni – govorila je Dalila o Caru, pa komentarisla Dejana,

Pitam ga ja sinoć jesam li ja loša, jesam li laka, pet godina sam mu dala, a on meni tako. Čemu to, bude u meni ono što ne želim da budem – rekla je Dalila.

-Moraš da se digneš, je*i ga tako je moralo. Filip je sada tvoj dečko ja nemam ništa protvi njega, ali ja sam uvijek na tvojoj strani, morađ da gledaš sebe – rekla je Matora.

U jednom momentu je pored njih prošao Car koji nije pogeldao Dalilu i ona je briznula u plač.

-Ona stara Dalila bi bila takva ali ona nova ne – rekla je Matoar.

-Nemam snage više, ide mi se kući – plakala je Dalila.

-Moraš i možeš – dodala je Matora dok ju je tješila.

Leave a Reply