KARLEUŠA PITALA ATINU ZAŠTO JE NESTALA SA DRUŠTVENIH MREŽA: Odgovor njene kćerke je ostavio u šoku!

Atina je bila veoma popularna na Instagramu i TokToku, gdje je imala ogroman broj pratilaca

Kćerka pop zvijezde Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, Atina Tošić, povukla se sa društvenih mreža, a Karleuša je otkrila šta joj je povodom toga rekla njena nasljednica.

Naime, Atina je bila veoma popularna na Instagramu i TokToku, gde je imala nekoliko stotina hiljada pratilaca, bila je veoma aktivna, ali je nedavno je obrisala ove mreže.

Pitali su Jelenu zašto je Atina obrisala sav dosadašnji sadržaj na društvrenim mrežama, a ona nam je otkrila šta joj je kćerka rekla kada ju je to pitala.

– Pitala sam je. Rekla mi je: “A zašto da ne?”. Tako da, mamina ćerka – rekla je Jelena.

atinaaa

Karleuša je zatim opisala kako izgleda njen dan sa kćerkama Atinom i Nikom Tošić.

– Ustajem u pola 7 ujutru, one doručkuju, imaju vozača koji ih vozi u školu, nekad ja, nekad vozač, tako mi počinje dan. One odlaze u šolu, a meni počinje milion drugih obeveza vezanih za moju karijeru. Zatim dolaze iz škole, ručamo zajedno – rekla je Jelena i dodala:

– Trudim se maksimalno da radim sa njima domaće zadatke, da učimo zajedno, da se podsetim onoga što sam radila u školi i bila dobra u tome, ono u čemu nisam dobra to ja ne radim, matematiku ne radim, ali istorija, biiologija, engleski, srpski, to jako volim i vežabamo. Gledamo filmove, idemo na lijepa mjesta, putujemo. To je moja uloga kao majke.

Leave a Reply