HAOS SINOĆ U ZADRUZI! DALILA SIGURNA DA BI JOJ DEJAN OPROSTIO PREVARU: On joj odbrusio u sekundi – EVO ŠTA JOJ JE PORUČIO

Podijeljena mišljenja zadrugara!

Tokom emisije “Pitanja gledalaca”, jedno od pitanja bilo je upućeno Dalili Dragojević.

– Da li smatraš da te Dejan i dalje gleda istim očima i na isti način – glasilo je pitanje.

– Mislim da bi mi iskreno oprostio, da kada bi popričala sa njim, ali od toga nema ništa. To sam pričala u svađi sa Filipom. Sam je rekao da bi mi oprostio da odem negdje na godinu dana i da ne zna šta se dešava, a da mu ispričam sve – rekla je Dalila.

– Sve neke situacije ja predosjećam, meni je najteže kada se oni svađaju, ja bih najviše volio da se oni vole. Ja ne bih želio da mi ona priđe, a da ja to pogrešno protumačim. Ima još situacija koje sam vidio na snimcima i da nisam komentarisao. Da, vrijeđa me dodatno. Stvarno me je sramota dok ide ova tema, stavio bih kapuljaču i pocrvenio bih. Ne znam šta se dešava u tuđim glavama, ali znam tuđe mišljenje. Naravno da griješi – rekao je Dejan.

– Naravno da ne griješi. Možda je ne bi odveo na žurku, ali bi pričali i produžilo bi sve to agoniju koja se zove brak, izmučili bi se i izmaltretirali. Do trenutka dok ne dobije potvrdu da su imali se*s, on će gajiti tu neku nadu. Jednostrana primjena ljubavi, ali mislim da bi Dejan popustio, razgovor bi potrajao. On sada hrabri sebe, i treba, ali sam apsolutno siguran – ubacio se Đedović.

Miki Đuričić je sljedeći dobio riječ:

– Dejan proživljava to sve, pa veće poniženje bi bilo da oprosti. To ne dolazi u obzir. Dejan jeste lud, ali nije toliko. Ima slučajeva gdje se oprosti, ali ima i gdje nema dalje. Bilo je kada sam ja ispričao, jer mi je rekla da mi nikad neće prebaciti, pa eto jeste – rekao je Miki.

– Meni je drago da je on krenuo dalje sa svojim životom, tu đuska i sve to – nastavio je Miki.

Sljedeći je riječ dobio Stefan Karić:

– U svakoj svađi koju oni imaju, ja ne likujem da li će neko da bude zajedno ili ne. Što se tiče mene u više situacija sa svađama sa Filipom, ja očekujem da će da mu priđe. Kad je u pitanju Dejan, sve što je do sada radio ponižavao se, tako da mislim da bi i preko ovoga prešao. Pružio bi joj razgovor – rekao je Karić.

Leave a Reply