“PA, LILO DRAGA…”, JUTROS SE OGLASILA ERMINA, ČIM JE VIDJELA DA JE DALILA U LOŠEM STANJU ZBOG CARA: Ima samo 1 poruku za nju, KAD ONA OVO VIDI…

Bivša učesnica rijalitja “Zadruga”, Ermina Pašović, nije odoljela da ne prokomentariše histeriju Dalile Dragojević, koja se dogodila nakon što ju je Filip Car izvređao, pa ostavio.

– Pa, Lilo draga, rano si počela da glumiš Emili Rouz – Egzorcizam! Kao što sam rekla prije mjesec dana… Počeće da histeriše, člupa, lomi kad je Car uvrijedi, ali sam očekivala da ćeš biti profesionalnija… Da ćeš čekati da ti prevrne i mrtve i žive, a ne samo da kaže da će ti se obraćati kao k*rvi. Prerano si počela izigravati jadnu, poniženu, ucveljenu, da bi sav teret na glupog Cara prebacila. I onda:”Vadite jezik, onesvijestila se”, ma, važi – napisala je Ermina na svom Instagram nalogu.

Podsjetimo, Filip Car o Dalili je govorio ovako:

– Završio sam sa njom. Nisam ja doživio 29 godina da mene neko ne poštuje. Da ja nekog branim, a ona da se smije i sprda. Budala sam što radim frku, to se kaže ne ide i ne pašeš mi. Bezobrazna je i zlo se ponaša, kvarna je – govorio je Car.

Leave a Reply