ZBOG DALILINOG PROFILA PRED ULAZAK U RIJALITI LJUDI ZGROŽENI: Još tada je najavila šta će uraditi?

Profil koji je Dalila snimila pred ulazak u “Zadrugu” razbjesnio je mnoge, obzirom da je ona tada istakla koliko je sigurna u njenu i Dejanovu ljubav, a sada se pokazalo suprotno.

– U mom životu se svašta izdešavalo dok nisam bila u rijalitiju. Toliko sam se promijenila da ne znam šta može da me poremeti, a sada sam već ozbiljnija i starija. Sigurna sam u našu ljubav, koliko se volimo i šta smo sve pretrpjeli zajedno. Vi možete i u spoljašnjem svijetu da napravite prevaru, ne mora to da bude samo rijaliti, ali ja garantujem za Dejana da me nikada u životu ne bi prevario, i ako bi došlo do nekog razlaza, ja smatram da bi mi to bilo rečeno prije nego što bi se desilo nešto. Pratite nas svih ovih deset mjeseci za koje se nadam da ćemo ovaj put izdržati – govorila je Dalila, međutim komentatori su žestoko osudili njen postupak, a neki su bili i zgroženi, piše Pulsonline.rs

“Garantujem za Dejana da me ne bi prevario, a ne garantuješ za sebe. Fuj”, “Sad sam već ozbiljnija i starija, ma važi”, ” Nije Deki tebe prevario, zato si ti njega”, “Dragojevići nisu pogriješili kada su te proceijnili kakva si nakaza” – samo su neki od komentara koji su se nizali ispod Dalilinog profila.

Leave a Reply