“SESTRA NIJE U STANJU DA MI..”, DALILA SINOĆ OPLELA PO PORODICI: Otkrila detalj o sestri koji niko nije znao, EVO ŠTA JE TREBALO DA JOJ STIGNE U ZADRUGU

Otkazale joj kočnice!

Dalila Dragojević noćas tokom žurke se osamila sa Irmom Sejranić i Banetom Đokićem, pa im se požalila na svoju porodicu.

– Irma, poželjela sam da izađem, da gledam neke druge ljude i face. Ovo je sve… – pričala je Dalila.

– Dosadni su. Što Matoroj ne kažeš da je lisica, kad sve vidiš kao i ja? – istakla je Irma.

– Neka je, uživa – dodala je Dragojevićka.

– Sljedećeg utorka ću se napiti, ako budem imala para. Reci Matoroj, onda je šupak ako joj ne kažeš – rekla je Irma.

– Odlučila sam, sutra se vraćam u spavaću, ne mogu više da budem u izolaciji, smara me, živim kao pacov. Hoću širinu, da mi je sve na dohvat ruke. Znaš šta, treba biti loš prema ljudima, kad si dobar, koriste te svi. Ako me nešto ubija, to je kad osjetim da me neko koristi. Nemoj da me koristiš – istakla je Dalila.

– Ko te koristi, pa si se upalila? Znam ja – pitala ju je Sejranićeva.

– E… Ali neka, ima osam mjeseci, tek će se pokazati. Znam da sam sama na svijetu i ne plašim se ničeg. Zamisli da sestra nije u stanju da mi pošalje dukseve, stvari… Šta sam njoj uradila… – odgovorila je Dragojevićka.

– Poslaće ti – rekla je Irma.

– Ali to je baš ružno – dodao je Bane Đokić.

– Kad si u Zadruzi, zavisiš od ljudi, da li će da ti bude unijeto nešto. Misliš da me ne boli? Ali to neću nikad pokazati. Ali nemoj da me ostavljaš kad sam ja na cjedilu nekom… Barem neki znak pažnje, nešto… Ali neka… Irma, vjeruj mi, izvući ću se iz ovoga. Ovde mogu da budem najgora, ali vidjećete ko ću da budem napolju. Ja vjerujem u sebe. Nek me svi ostave – dodala je Dalila.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Leave a Reply