CAR SE POKAJAO ZBOG VEZE SA DALILOM, OSTAVIO JE SAMU: Pobjesnio kad je vidio OVO, NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI (VIDEO)

Svi zadrugari bruje o vezi Dalile Dragojević i Filipa Cara. Iako Dalilin zakoniti suprug boravi u “Zadruzi”, to ne sprečava novopečeni par da razmjenjuje nježnosti pred svima.

Dejan Dragojević već danima plače jer je shvatio da je brak sa Dalilom završen i da više nikada neće biti zajedno. U naletu besa je čak udarao iz sve snage u vrata, te je tom prilikom povrijedio u ruku. Ukazana mu je ljekarska pomoć i stavljena mu je longeta na ruku.

Noćas je Dejan pokušao da pobjegne sa imanja u Šimanovcima, a zadrugari su ga spriječili u toj namjeri. Cijelu noć je plakao, a cimeri su pokušali da ga utješe.

U jednom trenutku Dejan je odlučio da se pojavi na žurki koju je organizovao Veliki šef. Dejan je igrao rulet i s vremena na vrijeme bacao pogled ka Dalili, koja je pričala sa svojim novim dečkom. Međutim, Filipu nije bilo dobro kada ga je ugledao u diskoteci.

– Idem da jedem i da spavam – rekao je Car Dalili.

– Što ovo radiš? Idi… – prebacila je Dalila.

– Hoćeš odmah da odem? – pitao je Filip.

– Ne želim da ideš! Zašto moraš svaki put da pokvariš raspoloženje? – poručila je Dragojevićka.

– Baš ga ja kvarim… Pun k*rac mi je tih faca sj*banih njegovih, kao da je umro neko – govorio je Car.

– Nisam ja kriva, nemoj da se izd*kavaš na meni – poručila je Dalila.

– Kad čovjeka vidim, nije mi dobro. Nabija mi grižu savjesti, kao da sam ubio nekog… Pogledam ga onako, on me gleda kao da sam mu ubio najmilije – dodao je Filip.

– Šta da radim ja? Ja sam pokazala svoje… On je ponovo pokušao da pobjegne večeras, ne znam šta da radim. Nemam više snage – rekla je Dragojevićka.

– Imam osjećaj kao da smo dva zločinca, kao da mu život uzimam. Čovjek ima 25 godina… Sve mi sj*be! – rekao je Car i napustio žurku.

Detaljnije pogledajte u natavku:

Leave a Reply