OGLASILA SE MILICA KEMEZ: Otkrila tajnu DALILE DRAGOJEVIĆ, da svi znaju ko je ona – “Što se Dalile tiče…”

Odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara trenutno je goreća tema u Beloj kući, a javnost pomno prati svaki njihov korak. Ekipa Pink.rs stupila je u kontakt sa Milicom Kemez, drugoplasiranom takmičarkom “Zadruge 4”, koja je imala žestoke konflikte sa Dalilom u “Zadruzi 3”.

Podsjetimo, Dalila je u trećoj sezoni Milicu dovela do nervnog sloma kad je izrazila sumnju u njenu tešku životnu priču.

Što se Dalile tiče, ja sa njom nikad nisam mogla da funkcionišem. Ona je za mene manipulator, ne volim žene koje su kao muškarci i koje se konstantno svađaju. Mislim da je odlijepila za Carem. Biće zajedno u “Zadruzi” ili van nje, ali naravno, to će njega jako brzo proći. Njeno nadmeno ponašanje mi je fascinantno. Očigledno je da ima taktiku, ide joj dobro za sad. Traži, izaziva perfidno Dejanove reakcije, a onda mu kao nabina na nos nešto. Ne izgleda mi tužno, s obzirom na to da joj se brak raspada. Svjesna je ona šta je najgledanije i to dobro gura. Iskreno mi je žao Dejana. On mi je uvijek djelovao kao mnogo bolja osoba. A da ne komentarišem Matoru i Sandru, koje ne izbijaju Dalili ni iz d*peta, ni iz kadra. Fuj. Uvijek sam mrzila nepravdu i različite kriterijume. Mene su zbog pogleda unutra razapinjale te dvije iste – rekla je Milica.

Prešla je sa opasnog da crta obrve na tužno, ali to samo jednom prolazi u Zadruzi. Ove sezone pobjeđuje muškarac. Ili ja, ako se odlučim da uđem – dodala je Kemezova.

Leave a Reply