DALILA SPREMNA DA OSTANE BEZ PORODICE ZBOG AFERE SA FILIPOM, SINOĆ SAZNALA ŠTA MISLE O NJOJ: Evo šta je rekla o ocu, ŠOK RIJEČI

Tokom emisije “Pretres nedelje” Filip Car je izjavio da ga je svega sramota i da želi propasti u zemlju, Dalila Dragojević nije mogla sakriti nezadovoljstvo, pa ga je ostavila samog na garnituri i otišla u pušionicu, gdje se zadrugarima požalila na sve što joj se dešava:

– Meni je najteže, a ja se najbolje držim! Ne mogu više da slušam sve te žalopojke! U ludnici ću završiti – govorila je Dalila.


– Dalila, ja sam prošla kroz sve ovo i živa sam, zdrava, normalna. I Nenad i Ivana su isto – rekla joj je Tara.

– Pusti me, molim te. Ja sam kriva za sve, ko god ode na kapiju, Dalila je kriva. Ako hoće da idu, neka idu. Ja preko ove kapije ne idem više. Neću da pravim budalu od sebe, imam mnogo visoko mišljenje o sebi, iako drugi nemaju. Ja odem da kupim sebi telefon, vratim se sa kesama punim za nekog drugog. Ti misliš da se ja ne plašim zbog ovoga što se dešava ovde, znaš kakav je moj otac? On me samo pogleda, ja se uplašim, ne mora ništa ni da mi kaže. Zna moj otac koga je napravio – besnela je Dalila, pa se vratila.

– Stani, čoveče, stani, izgubim se, pa ne znam šta da kažem. Nervozan sam, naprežem se – govorio je Car.

– Ja sam pričao sa Dejanom, objasnio sam mu neke stvari i nastaviću da pričam – rekao je Đedović.

– Neka, meni je drago, treba da bude sretan. Ovo sam ja izabrala, kao i za bivše momke. Ja čekam puder, ne šalje mi puder, znači da ima nešto protiv mene, sestra. Nema veze, neka izgubim sve – priznala je Dalila.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Leave a Reply