DISKVALIFIKACIJA MENSURA SMJESTA, FIZIČKI NASRNUO NA ZADRUGARE: Ima povrijeđenih, HAOS KAKAV SE NE PAMTI (VIDEO)

Tokom jučerašnjeg dana u Zadruzi se dogodio ozbiljan incident. Naime, Veliki šef je za zadrugare poslao punu kutiju cigareta, a haos koji je nastao neposredno nakon što je paket stigao, zgrozio je domaću javnost.

Zadrugari su skočili kao opareni da što prije zgrabe što više cigareta za sebe, a u jednom momentu su stvari izmakle kontroli, pa su počeli i da se masovno tuku. Prvo je Irma zaskočila Aleksandru Kostadinović, a potom je i maloljetna učesnica Milica Veselinović skočila na Belog i izlupala ga po glavi, jer ju je kako je rekla, gurnuo svom jačinom pa je pala na pod i udarila glavu.

U njenu odbranu je odmah skočio i njen dečko Mensur Ajdarpašić, koji nikako nije mogao da se iskontroliše pa je Belog uhvatio za vrat i počeo da ga udara svom snagom. Ubrzo potom je iznio iz kuće svoju djevojku u naručju, kako bi je smirio, jer je neutješno plakala.

Na društvenim mrežama se već mogu vidjeti komentari i apeli da se Ajdarpašić smesta diskvalifikuje zbog zverske tuče, a i kako smo već videli ovo nije prvi put da pokazuje agresiju. Da li će produkcija reagovati i kako će ga kazniti, ostaje da vidimo.

Leave a Reply