EVO KOJU ŠKOLU SU ZAVRŠILE DOMAĆE PJEVAČICE: Seka Aleksić za frizerku, Ceca srednju poljoprivrednu, A DARA BUBAMARA JE HIT

Obrazovanje estradnih ličnosti uvek je aktuelna tema. Neki od njih hvale se fakultetskim diplomama,drugi mudro ćute o svom obrazovanju,a treći se brane kako za uspjeh na estradi taj papir apsolutno nije potreban, što često ume i da bude i tema podsmijeha na društvenim mrežama. 

O tome ko ima završenu školu,a ko ne nedavno se govorilo u emisiji “Grand News”, a mi smo za vas izdvojili one najzanimljivije.

Svakako neki od muzički najobrazovaniji su Željko Joksimović, Lena Kovačević, Aleksandra Radović i Bilja Krstić koji su završili Muzičku akademiju.

Seka Aleksić je željela da ima zanat, završila je frizersku školu što joj danas, svakako dobro dođe ako sama želi da napravi frizuru, a Ceca četiri razreda veterinarske škole, smijer svinjarstvo u rodnom Žitorađu.

A da je Pravni fakultet uvijek bio u trendu pokazuje i činjenica da njegovu diplomu posjeduju i Suzana Mančić kao i Nada Obrić koja je radila i kao pravnica u opštini.

Pjevačica Rada Manojlović započela je studije ekonomije, međutim ponijela je pjevačka karijera pa do diplome ekonomiste nikad nije stigla.

Iako je završila studije Međunarodnog biznisa u Atini, Nikolija Jovanović ipak je krenula stopama svoje majke i pridružila se estradnom nebu nakon završenog fakulteta.

Da im je pjevačka karijera bila prioritet dokaz su Severina, Ljuba Aličic, Zorica Marković, i Zlata Petrović koji imaju samo Osnovnu školu, a dio ovog jata je i Dara Bubamara.

Seve je upisala srednju bibliotekarsku školu, a u trećem razredu upisala je Glazbenu školu “Josipa Hatzea” koju nikad nije završila jer je otišla na prvu turneju u Australiju.

Naime, s 14 godina počela je zarađivati kao pjevačica benda Treća smjena.

Čini se i da je zanimalje trgovca djelovalo ambiciozno, te su ovu srednju školu završile Jelena Karleuša, Dragana Mirković, kao i Mira Škorić.

Leave a Reply