STANIJA NAPUSTILA ZADRUGU U TOKU NOĆI? Starleti ISTEKAO UGOVOR, a ovo je reakcija PRODUKCIJE – otišla bez pozdrava

Stanija Dobrojević po ulasku u petu sezonu rijaliti programa “Zadruga” otkrila je da ulazi u Bijelu kuću kao gošća i da će se u rijalitiju zadržati samo mjesec dana.

Voditelj, Milan Milošević, tokom jedne od emisija potvrdio je ovaj Stanijin dogovor sa produkcijom, a zatim najavio da će se ona poslije određenog vremena vratiti u “Zadrugu” i boriti se za prvo mjesto.

Sinoć se tokom emisije povela tema o odnosu Sandre Rešić i Marka Osmakčića, a više puta spomenuli su i starletu. Međutim, gledaoci su primijetili da Stanije u tom trenutku nije bilo na imanju.

Ona je uvjijek sjedela na garnituri i komentarisala kada se spomene njeno ime, a ovoga puta to nije bio slučaj. Takođe, primijetili su da nakon emisije Stanija nije bila u svom krevetu.

S obzirom na to da je prošlo mjesec dana od početka emitovanja pete sezone, može se zaključiti da je Staniji istekao ugovor i da je iz tog razloga napustila rijaliti. Međutim, produkcija se još uvijek nije oglasila povodom ove situacije.

Ostaje da vidimo da li će Veliki šef poslati pismo i zvanično obavijestiti zadrugare da je Stanija napustila “Zadrugu” ili će se pak ona vratiti na imanje. Takođe, nije ispraćeno njeno opraštanje od zadrugare, te se može zaključiti da je otišla bez pozdrava.

Leave a Reply