OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI ĆE PLIVATI U NOVCU U OKTOBRU: Astrolog DUŠAN VELIČKOVIĆ TVRDI – blago vama!

Evo šta nas čeka do kraja oktobra po astrologu Dušanu Veličkoviću

Ovan

Ovnovi su vjerovatno jako zaljubljeni, pod uticajem Marsa u Vagi ili su zainteresovani za neki pravni spor ili hoće da se venčavaju. Sada im je idealan period za sklapanja braka i započinjanje nekog privatnog biznisa, papirologiju ipak odložite na mjesec dana.

Bik

Bikovima fenomenalan period za novac i neke novčane transakcije. I oni “kubure” sa ljubavlju.

Blizanci

Jako dobar period za pare, finansije. Kada je retogradni Merkur koji njima vlada, on će da im donese nešto što ranije nisu završili, da okončaju neke poslove a ne da kreću u nove. Obično imamo problema kada radimo nešto u pogrešno vrijeme.

Rak

Rakovi nešto mijenjaju, okonačavaju jedan ciklus i pripremaju teren za sljedeću godinu kada im se pali zeleno svjetlo i moći će da rade sve ono što su bezuspješno pokušavali, a nešto im je falilo.

Lav

Njima je ova godina “vrh vrhova”. Oni su najsrećniji tokom ovog perioda, a koji traje do polovine iduće godine. Zaista fenomelan period da započnu novi posao, uplove u bračne vode…

Dkevica

Njima dolazi jedan povoljan period za ljubav. Sve te planete su prošle kroz Djevicu da bi ušle u Vagu, ostavile su dobar uticaj.

Vaga

Do kraja godine jako dobar period za emotivnu stranu, početak nekih novih ljubavi. Sve kreativno što su naučili u septembru treba da pretoče u biznis u ovom periodu. Merkur će zahtevati da pobedite sebe i da dobro razmislite pre nego što delate.

Škorpija

Jako dobar period za posao, za napredovanje, za neke građevinske radove… Pošto su se prilično umorile, u oktobru bi mogle da odu naneko putovanje, neki vikend…

Strijelac

Strijelčevima je bila godina za putovanja, preseljenja, komunikaciju sa strancima… Postoji mogućnost da od tih kontakata naprave svoj privatni biznis, da “naprave” veće prave od onih koje su do sada pravili.

Jarac

Jarčevima odličan period za ulazak u bračne vode. Ulaze u neke mirnije vode, ali što se posla tiče, mogli da naprave neki pogrešan potez. Savjetovao bi im da ne prave neke nagle zaokrete u karijeri, kontaktima da ne bi izazvali lošu sreću. Neka se malo primire.

Vodolija

Ova godina je bila puna uspona i padova i oni koji su ih prošli, u oktobru bi mogli da naprave jaklo dobar finjansijski uspeh i dobiju pare o kojima nisu ni maštali. Moj savjet Vodolijama u oktobru – igrajte igre na sreću.

Ribe

Ove godine su imali više sreće nego ikada, posebno kada je riječ o finansijma. Možda su kupili stan i vrlo lako će to da otplate.

Leave a Reply