NAKON AFERE “SVASTIKA” OGLASILA SE GRUJINA ŽENA: Za sestru Viktoriju ima samo 1 PORUKU, EVO ŠTA JE MUŽU PORUČILA

Ljilja Grujić, supruga pevača Nikole Grujića, čiji su boravak u “Zadruzi” obilježile brojne afere sa drugim djevojkama, oglasila se prvi put u javnosti.

Domaću javnost je, podsjetimo, digla na noge afera “svastika i zet”, u kojoj su glavni akteri Nikola Grujić i njegova svastika Viktorija Mitrović, inače Ljiljina sestra od tetke.

Viktorija je objelodanila da joj se Nikola udvarao u gluvo doba noći na jednom privatnom veselju, iako je znao da mu je ona svastika, a ostale su spekulacije da su imali i “nešto više”.

Tu nije bilo kraja skandalima – zadrugarka Sandra Bakša šokirala je milione gledalaca kada je za crnim stolom svima priznala da je prije nekoliko godina bila intimna sa Grujom u njegovoj kući, u koju su otišli nakon snimanja spota.

Kako je priznala, tada nije znala da je oženjen, a nakon ove priče, mladi pjevač zbližio se sa Vanjom Rašovom, od koje se ne odvaja.

Njihov vreli ples tokom žurke, nakon koje su završili u njegovom krevetu, komentarisali su svi zadrugari, a uprkos osudi u Bijeloj kući, oni se ne razdvajaju.

Grujina žena Ljilja, s kojom ima dvoje djece, kaže da svom suprugu vjeruje.

– Iskreno, s obzirom na to da radim na jednom ozbiljnom mjestu i da mi je zadatak da sam uvek raspložena i da to mogu da sakrijem i kad nisam… Ali, zaista, ovo je nešto što mene ne potresa jer mi imamo dvoje djjece, da ja njemu ne vjerujem mislim da ne bi od mene dobio podršku da uđe tamo – kaže Ljilja, koja ipak priznaje da joj se čini da joj je muž “skrenuo s puta”.

– Što se tiče dešavanja u “Zadruzi”, Nikola je ušao da bi pokazao da zna da pjeva, da je dobar čovjek. Možda se zaigrao, možda je skrenuo s puta, ali smatram da je dovoljno pametan da se vrati na pravi put i da pokaže ono zbog čega je ušao unutra – rekla je ona.

Poznato je da Ljilja i njena sestra od tetke Viktorija nisu u dobrim odnosima već godinama unazad, a sada se Grujićka dotakla i nje.

– Što se tiče Viktorije, mi se nažalost nismo vidjele posjlednjih deset godina. To što se dešavalo… Nesuglasice, smatram da je to nesporazum koji se desio – kaže Ljilja, koju je potresla Viktorijina priča da je sa dvanaest i po godina si.ovana u crkvi u selu, od strane sveštenika.

– Nisam baš znala da je to sve tako izgledalo, a nakon svega što sam čula, voljela bih da iz svega ovoga izađe kao pobjednik, da ostvari ono što je zamislila – rekla je ona u emisiji “Ekskluzivno” na Pinku.

Leave a Reply