PRED ULAZAK U ZADRUGU – JANJUŠ OTKRIO ŠTA MU JE SUPRUGA ENA ZABRANILA: Ovo NIKAKO NE SMIJE da radi, OTKRIO PRED KAMERAMA

Sinoć je Marko Janjušević Janjuš odnio pobjedu u igrici i borbi za opstanak sa 96 odsto glasova, dok su Vladana Zlatanović i Zoki Šumadinac izbačeni iz “Zadruge”.

Pred samu emisiju, Janjuš je u intervjuu rekao kako je protekao susret sa njegovom bivšom ženom, kao i da ga je sramota šta je sve uradio u rijalitiju.

Košarkaš je dodao da neće ulaziti u ljubavne odnose, pa otkrio šta mu je Ena Janjušević rekla pred sam ulazak u petu sezonu:

– Po prvi put, ulazim kao u rijaliti šou. Mogu da obećam samo rijaliti šou. Zanimljive stvari, gdje će da se vrti nešto što je interesantno. Ja nikad više neću dozvoliti da dođe do ljubavnom života, kao što je bio. Ako osjetim da nešto klima, ja moram da se povučem iz svakog odnosa, koji bude bio. Biću iskren, koliko sam pogrešio zadnje dvije godine, sramota me je bilo gde god dođem. Mnogo njih me voli i sad treba da sjedim sa njima, sramota me kad me pitaju šta se desilo. – rekao je košarkaš, pa nastavio:

– Zbog Krune sam rekao da neću imati od.nose. Treba da dođem u situaciju da mi se nešto desi i da se suzdržavam, ne moguMoj jedini cilj je da ispunim šta sam zacrtao. Svi su klimali glavom. – dodao je Janjuš.

– Kad sam ulazio bivša žena mi je rekla, sa njom sam ostao u dobrim odnosima. Dao sam joj još jednu šansu, pa ćemo da vidimo. Rekla mi je samo da ne dozvolim šta sam dozvolio, nemoj slučajno da se kuneš u Krunu, svađe i ostalo šta si radio. Prijateljski mi je rekla – otkrio je košarkaš.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Leave a Reply