RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA OTKRIVA: U novembru ova 3 znaka ČEKA BRDO PARA, da li ste baš vi među njima?

Evo koji znakovi će ostvariti ogroman uspjeh na polju finansija i posla u narednom mjesecu

Poznati ruski astrolog Pavel Globa otkrio je koji znakovi će ostvariti ogroman uspjeh na polju finansija i posla u narednom mjesecu. Kako kaže, sasvim iznenada zadesiće ih neočekivano bogatstvo, a evo i o kojim je znakovima riječ…

Ovan

Ovan će biti jedan od najsrećnijih horoskopskih znakova u oktobru. Astrolog savetuje predstavnike ovog znaka da se pozabave odloženim poslovima, kao i da posvete slobodno vrijeme proučavanju i razvoju svojih veština, to će im donijeti finansijski uspjeh.

ovan

Bik

Za Bika će drugi jesenji mjesec jeseni biti izuzetno povoljan. Novac će im naprosto “padati u krilo”, a biće uspješni i na svim drugim poljima, vjeruje astrolog Globa. Ono čega, pak, treba da se paze jeste da povedu računa o trošenju, posebno da se ne upuštaju u rizične poduhvate – to će dovesti do gubitaka i loših posledica.

Vaga

U oktobru 2021, Vaga će moći da poboljša svoju finansijsku situaciju preko poslova sa nepunim radnim vremenom ili kroz neke kratkoročne projekte. Upravo zato predstavnici ovog horoskopskog znaka ne bi trebalo da propuste priliku da zarade i odbiju neke ponude za poslove koje će im donijeti dosta novca.

Leave a Reply