“IVANA ALEKSIĆ JE GOSPOĐETINA” TARA SIMOV ZADALA POSLJEDNJI UDARAC ŠA: Evo šta je rekla u emisiji

Tara Simov je riješila da da završnu riječ o ljubavnom trouglu u koji se uplela sa bivšim emotivnim partnerom Nenadom Aleksićem Ša i njegovom tadašnjom suprugom Ivanom.

screenshot-20

Podsjećanja radi, rijaliti zvijezda je uplovila u aferu sa reperom na imanju u Šimanovcima, u okviru četvrte sezone rijaliti šou-programa “Zadruga”, a dva mjeseca po okončanju ovog TV formata skor je takav da Nenad nije ostao ni sa jednom od njih dve u ljubavi.

– Problem je bio u tome što je on uvijek pravio skandal gdje god da ga povedem sa sobom, bilo kod porodice ili kod prijatelja. Vi vidite klip u kom mu ja lupam 15 šamara, a ne vidite šta mi je on radio sat vremena prije toga – ispričala je Tara u emisiji “Red Zone”.

– Ivana je pokazala da je gospođetina – čuje se dalje u najavi spomenute emisije, pri čemu Simova aludira na to što se Aleksićeva ni u jednom momentu nije oglašavala niti pravila dodatni skandal od cele ove priče.

– Poslije rijalitija su počele da mi se tresu ruke. Stalno imam drhtavicu – otkrila je, između ostalog, dojučerašnja zadrugarka

Leave a Reply