EVO KO ĆE PLATITI MILJANINU KAZNU OD 100.000 EURA: Dok je sjedila na benzinskoj stanici, dobila je poziv – OTIŠAO JE PO NJU AUTOM I DOVEO JE KUĆI

Nakon što je diskvalifikovana iz “Zadruge”, Miljana Kulić se žestoko posvađala sa majkom, koja je prinuđena da plaća njenu kaznu i kockarske dugove. Međutim, Marija je odlučila da spusti loptu i prihvatila je ćerku u porodični dom.

Marija je, čim joj se kćerka javila i rekla da nema gdje da ode i da nekoliko sati sJedi na benzijskoj pumpi u Šimanovcima, odmah kontaktirala njihovog prijatelja taksistu, da ode po nju i da je dovede kući.

– Poslala sam ko će da ode po nju i da dođe kući. Umorna je, to je sve, nije htjela da uđe od prvog dana u Zadrugu, ali je htjela da ispoštuje poziv, ne oseća se dobro – kratko je prokomentarisala Marija.

Kada su njih dvije sjele i porazgovarale o svemu, rešile su sve probleme koje su imale, a tom prilikom je i Miljana obećala majci da više neće da pravi probleme i da će pripaziti na ponašanje, kako je ne bi stresirala zbog teške bolesti od koje boluje, piše Kurir.

Podsjetimo, u medijima se pisalo da se u Nišu dogodio incident koji je prijetio da eskalira. Marija je nervozno zapretila Miljani da će je izbaciti iz doma, jer kako je krenulo zbog nje će morati da prodaju kuću u Nišu kako bi otplatili dugove.

Leave a Reply