SUPRUGA 8 GODINA NAKON NESREĆE PROGOVORILA O STANJU SCHUMACHERA: U dokumentarcu otkrila i šta joj je rekao malo prije nesreće

Poznati su novi detalji dokumentarca o Michaelu Schumacheru koji će uskoro ugledati svjetlo dana. Spomenuti dokumentarac bit će premijerno emitiran na Netflixu 15. rujna, a Michaelova supruga Corinna otkriva neke detalje o životu svog supruga nakon nesreće, prenose Sportske novosti.

“Nikad nisam krivila Boga za ono što se dogodilo. Bila je to samo nesreća. Možete imati imati i veću nesreću u životu”, rekla je supruga sedmerostrukog svjetskog F1 prvaka.

Danas 52-godišnji Michael pretrpio je 29. prosinca 2013. godine tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpama. Iako je nosio kacigu, zadobio je teške ozljede glave i neko je vrijeme bio i u smrtnoj opasnosti.

“Snijeg nije idealan, mogli bismo odletjeti za Dubai”, rekao je Schumacher suprugi netom prije nesreće.

Schumacherovo zdravstveno stanje je i dan danas obavijeno velom tajne, a Corinna pred sam kraj smoro dvosatnog filma otkriva neke pojedinosti.

“Živimo zajedno kod kuće, podvrgnut je terapijama, radimo sve u našoj moći da mu bude dobro, i da osjeća ljubav i solidarnost obitelji”, kaže Corinna Schumacher.

“Važno nam je da i dalje maksimalno zaštitimo njegovu privatnost. Michael je nas oduvijek štitio, sada mi štitimo njega. Jasno je da mi Michael nedostaje svakog dana i ne samo meni, već djeci, obitelji, svima oko sebe. Ali on je tu, iako drugačiji. Tu je i daje nam svu svoju snagu”, objašnjava Corinna Schumacher.

U dokumentarcu su se oglasila i Schumacherova djeca, 24-godišnja kćerka Gina-Maria i 22-godišnji sin Mick koji je išao očevim stopama i postao je profesionalni vozač.

Mick otkriva kako bi volio podijeliti s ocem vozačka iskustva.

“Dao bih sve samo za to”, kaže Mick.

Sport Bild navodi kako će svi oni navijači koji u dokumentarcu očekuju detalje o Schumacherovom zdravstvenom stanju ostati razočarani. Obitelj je pristala snimiti ovaj film kao dar za Michaela Schumachera, dodaje se u tekstu.

Leave a Reply