STIGLO PRVO PISMO VELIKOG ŠEFA I NOVA PRAVILA ZADRUGE: Svi se iznenadili kad su čuli, ništa neće biti isto

Počela je Zadruga pet. Nova, a ujedno i poslednja sezona, pa je Veliki šef poslao prvo pismo zadrugarima, kako bi im poželio dobrodošlicu i saopštio neke informacije, piše Srbija Danas

Naime, stanari su saznali da sutra biraju vođu i omiljenu osobu, kao i da je večeras spavanje dozvoljeno, osim u spavaćoj sobi, i u hotelu, sobi za rehabilitaciju i u izolaciji.

Zadrugari su morali da odaberu i 4 dobrovoljca za prvi izazov u petoj sezoni.

 Dragi zadrugari, Veliki šef prije svega mora da vam poželi dobrodošlicu u najmoderniji i najljepši grad u zemlji, ali i u petu sezonu. Budite sigurni da je Veliki šef doneo mudru odluku kada je odabrao baš vas 59. za stanovnike ovog grada i da niko od vas nije slučajno i bez dobrog razloga postao učenik. Vođu i omiljenog zadrugara birate sutra, a večeras je spavanje dozvoljeno i u hotelu i u sobi za rehabilitaciju i u izolaciji. I za kraj ovog prvog pisma, važno je da znate da je Veliki šef pun iznenađenja i zato dobro razmislite kada dobijete zadatak da odaberete dobrovljce. Nikada ne znate da li će se oni boriti za sebe ili za kolektiv. Sada pažljivo odaberite 4 dobrovoljca koji će odgovoriti na prvi izazov pete sezone Zadruge. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo.

Zadrugari su za dobrovoljce izabrali: Irma Sejranić, Viktorija Mitrović, Bane Čolak i Nikola Grujić, a njih četvoro će spavati na ostrvu.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Leave a Reply