PRODUKCIJA KONAČAN SPISAK ZADRUGARA! Poznata imena i jedno IZNENAĐENJE, a znate li ko je?!

Rijaliti “Zadruga 5” startuje večeras u 21 čas. Na luksuzno imanje u Šimanovcima će se useliti preko 50 zadrugara.

Brojni takmičari ovih dana snimali su profile i išli na ljekarske preglede pred ulazak, međutim, nisu svi prošli. Jedan kandidat prije par sati saopštio je da ipak neće ući.

Ipak, produkcija je objavila spisak zadrugara koji sigurno ulaze, a to su: Miroslav Miki Đuričić, Jovana Tomić Matora, Mateja Matijević, Mensur Ajdarpašić, Dalila i Dejan Dragojević, Aleksandra Subotić, Filip Car, Bane Čolak, ali i neka nova lica: Deniz Dejm, Aleksandar Saša Todorović, Nikola Grujić, Sandra Čaprić, Stefan Mihić, Sale Cvetković Luksa, Natalija Šćekić, MC Damiro, Ivan Radosavljević i Ante Baždarić.

Pored njih, još dosta učesnika se pojavljivalo na snimanju profila, kao i na pregledu, ali su još uvijek pod znakom pitanja za ulazak.

Nagađa se da će, kao iznenađenje produkcije, večeras ući neko od velikih rijaliti zvijezda.

Pominju se: Ivan Marinković, Saška Karan, Jelena Golubović, Stanija Dobrojević, Vladimir Tomović (koji nije isplatio kaznu, kako su pisali mediji), Mina Vrbaški i Ana Korać. Pričalo se da će i Luna Đogani i Marko Miljković ući sa bebom, kao i par koji je nedavno raskinuo – Tara Simov i Nenad Aleksić Ša,prenosi Srbijadanas.

Takođe, Maja Marinković i njen novi dečko Filip Car ovih dana su posjećivali zgradu Pinka, kao i Marko Janjušević Janjuš.

Koga od njih produkcija čuva kao najveće iznenađenje, ostaje da vidimo večeras.

Leave a Reply