IZNENAĐENJE! BANE ČOLAK DANAS OBJAVIO OVU SLIKU SA IVANOM KRUNIĆ: Objavili sretne vijesti, svi im čestitaju

Bane Čolak i Ivana Krunić, započeli su svoju ljubavnui vezu u Zadruzi 3.

Iako su njeni roditelji bili protiv te veze, kao i mnogobrojni njeni prijatelji, Ivana i Bane su, kako izgleda, uspjeli da prebrode sve poteškoće i njihova ljubav je pobijedila, piše Srbija Danas.

Tome u prilog govori i objava na Instagram profilu Baneta Čolaka, koju je on danas objavio i time ozvaničio vezu sa Ivanom.

Bane je uputio emotivne riječi , kao i riječi podrške Ivani, pred ulazak u Zadrugu 5, a u opisu njihove zajedničke fotografije je napisao:

– Poslije toliko pokušaja, napada, lažnih priča i spletki…Toliko teških dana i noći, zajedno smo uspjeli sve! Pobijedili smo u našoj borbi, onoj životnoj i najbitnijoj, a to je ljubav. Jedini i najveći motiv, najbolji čovjek, najiskreniji i najneiskvareniji….Hvala ti na svim ovim prelijepim danima, hvala ti što si tu i što ćeš uvek biti! Pobijedili smo jednom, pobijedićemo i sada! Volim te mnogo, snago moja!

https://www.instagram.com/p/CTUzW57Ms_Z/

Ovim je ozvaničio njihovu vezu, pa vjerujemo da su svi koji su imali nešto protiv njihove ljubavi, na čelu sa njenim roditeljima, prihvatili i shvatili da se njih dvoje zaista vole.

Leave a Reply