IMA NEKA TAJNA VEZA – MATEJA ŠOKIRAO NOVOM TETOVAŽOM: Posvetio je Tari Simov? EVO ŠTA JE TETOVIRAO, STRASTI SE NISU UGASILE

Strasti se nisu ugasile?

Dok mediji i dalje neprestano spekulišu o raskidu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, u celu priču indirektno umiješao se i Mateja Matijević.

Naime, prije repera, Simova je ludo bila zaljubljena u Matijevića, a da je emocije nisu prošle svima je bilo jasno i tokom njenog posljednjeg gostovanja u emisiji “Narod pita”, kada je zbog Mateje plakala pred milionima gledalaca.

Nedavno je i Simova na svom Instagram profilu podijelila minđuše koje je dobila, a jedan par svima je zapao za oko, jer je bio u obliku – patkice, a dobro je poznato da je patkica bila ljubavni simbol njihove veze.

foto: Printscreen

Ovog puta, ni Mateja nije izbjegao da zaintrigita javnost, pa je svojim novim storijem bacio sumnju kod dijela fanova, koji i dalje navijaju za njihovu ljubav, da i on osjeća nešto prema bivšoj zadrugarki.

Naime, Matijević je odlučio da ponovo ode pod iglu i uradi novu tetovažu. On se odlučio za lika iz Diznijevog crtanog filma, Baju Patka, ujaka popularnog Paje Patka. Da li je zadrugar igrom slučaja izabrao baš ovu životinju ili je u pitanju nešto više, ostaje da saznamo

Leave a Reply