ONA ULAZI U “ZADRUGU 5” OGLASILA SE NA INSTAGRAMU: Spremna da napravi haos, JEDNA OD NAJLJEPŠIH ZADRUGARKI (FOTO)

Bliži se početak pete sezone rijaliti programa “Zadruga”, a uveliko se spekulše ko će se petog septembra useliti u Belu kuću.

Mensur Ajdarapašić, bračni par Dalila i Dejan Dragojević, Miki Đuričić, Marko Janjušević Janjuš, Mateja Matijević, Lepi Mića, Filip Car samo su neki od budućih zadrugara.

Aleksandra Nikolić je gostujući u emisiji “Narod pita” najavila da planira da ulaže u svoje obrazovanje i da nastavi sa školovanjem od oktobra. Međutim, sudeći prema njenoj najnovijoj objavi na Instagramu, planovi su joj se malo promenili.

Jedan od njenih pratioca je objavio da će glasati za Aleksandru u “Zadruzi 5”, a ona je ovu objavu podelila na svom profilu. Ovaj njen potez podgrejao je glasine da ponovo ulazi u rijaliti i da je na ovaj način to potvrdila.

Ona je poznata po turbulentnom ljubavnom odnosu sa Filipom Carem i Janjušem, te nema sumnje da bi bilo zanimljivo ponovo gledati ovaj trougao u “Zadruzi”.

Ostaje nam da ispratimo šta će se dešavati na velelepnom imanju u Šimanovcima u subotu petog septembra i da saznamo da li će se Aleks ponovo useliti u Belu kuću.

Leave a Reply