SKANDAL! EVO KO JE OŽENJENI MUŠKARAC KOJI JE PISAO MINI VRBAŠKI: Ona javno objavila njegove poruke, SVI GA DOBRO ZNATE – ITCbuss

SKANDAL! EVO KO JE OŽENJENI MUŠKARAC KOJI JE PISAO MINI VRBAŠKI: Ona javno objavila njegove poruke, SVI GA DOBRO ZNATE

Rijaliti učesnica Mina Vrbaški šokirala je mnoge kada je na Instagramu objelodanila poruke koje joj je slao oženjeni fudbaler Vladimir Kovačević, a na tome se, po svemu sudeći, neće zaustaviti.

– On se Mini već neko vrijeme udvara, to nije ništa skorašnje. Međutim, kad je čula da priča drugovima kako je zapravo već bio sa njom, tad je “odlijepila”! Riješila je da mu vrati milo za drago – navodi izvor upućen u cijelu situaciju.

– Drugarice su je nagovarale da razmisli dobro. Mislile su da nije pametno sve da radi tako javno, da uvlači njegovu suprugu u sve. Ona je baš zbog njegovih poteza odlučila da uplete i nju u sve, željela je da svi znaju šta radi – dodaje izvor.

bLIC.RS

– Svjesna je da je poslije “Zadruge” i te kako u žiži interesovanja javnosti i da će se pročuti sve. Razmišlja da iznese ostale stvari koje joj je slao, neće stati. Tako će mu najbolje nauditi – zaključuje izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *