PRODUKCIJA OTKRILA: Intrigantna RIJALITI BOMBA STIŽE U ‘Zadrugu 5’! Vraća se na velika vrata da POMUTI RAZUM takmičarima!

Do najspektakularnije sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima se broji sitno, a publika televizije ”Pink” željno iščekuje da sazna ko će učestvovati u famoznoj poslednjoj sezoni rijalitija ”Zadruga”.

Do sada su otkrivena imena prvih četvoro veličanstvenih takmičara, a ako se vodimo onom starom ”Po jutru se dan poznaje”, ”Zadruga 5” će oboriti sve rekorde i biti najuzbudljivija sezona jednog rijalitija do sada. Objediniće najjače rijaliti igrače, ali i pružiti šansu mnogim novim nadama, koje naš tim pažljivo bira.

Imena preostala tri učesnika, u danima za nama otkrivao je Pink.rs i oduševio sve ljubitelje ovog TV formata.

Naime, pored Mikija, u ”Zadruzi 5” naći će se trećeplasirani u trećoj sezoni ”Zadruge”, Mensur Ajdarpašić i jedan od najskladnijih, ali i najubitačnijih rijaliti parova po okolinu, Dalila i Dejan Dragojević. Vijesti da ovi rijaliti giganti ulaze u poslednju sezonu ”Zadruge” uzburkale su čitav region, a ono što slijedi ostaviće vas bez daha.

U pitanju je atraktivna rijaliti zvezda, Aleksandra Subotić, koja je svojom ljubavnom i porodičnom pričom šokirala čitav region tokom učešća u ”Zadruzi 2”. Aleksandra je tada imala veliku podršku naroda i osvojila visoko četvrto mjesto, a sada se na velika vrata vraća jača, zgodnija i ljepša nego ikada.

Podsetimo, Aleksandra će se reme uz rame naći sa Dalilom i Dejanom Dragojević, bratom i snajkom njenog bivšeg vjerenika. Dalila i Aleksandra su na rođendanu Ljube Pantović zakopale ratne sekire, a kako će se njihov odnos razvijati, ostaje da vidimo.

Sada već nema sumnje da će “Zadruga 5” biti uzbudljiva i burna od samog starta!

Leave a Reply