PROCURIO SPISAK UČESNIKA “ZADRUGE 5”: Najveće rijaliti zvijezde potpisale UGOVOR – bore se za 50.000 EURA

Vjerni pratioci TV Pinka će od septembra imati prilike da gledaju petu, ujedno i posljednju sezonu rijaliti programa “Zadruga”. Ovih dana sve se zahuktava za početak haosa koji će se devet ili više mjeseci odvijati na najpoznatijem imanju u Šimanovcima.

Kako domaći mediji prenose, u petu sezonu ulaze dobro poznata imena omiljena u narodu. Po svemu sudeći ovo će biti svojevrsno VIP izdanje “Zadruge” sa najjačim rijaliti zvijezdama.

Mensur Ajdarpašić napravio je pauzu od godinu dana i sad ulazi u novu sezonu, kako kaže jači nego ikad. On je osvojio treće mjesto u “Zadruzi 3” i ostavio jak utisak na publiku, koja ga je dovela do visokog plasmana. Tokom korone je dobio ogroman broj kilograma i nije želio da ulazi u rijaliti dok ne smrša. On je Vladimira Tomovića doveo do ludila i uspio da diskvalifikuje iz “Zadruge 3”.

Starleta Aleksandra Subotić je, kako sama tvrdi, najplaćenij rijaliti-igrač. Kako prenose domaći mediji , ona je uspjela da postigne odličan dogovor sa produkcijom, suma novca koju je ugovorila dovoljna je da se starleta skući i kupi sebi i djeci stan. Ona je u “Zadruzi 2” ostala bez vjerenika Davida Dragojevića, ali je kasnije priznala da ga nikada nije ni voljela.

Miki Đuričić pogazio je svoju riječ o tome da više nikada neće biti sa “šljamom” iz “Zadruge”, pa zvanično ulazi u “Zadrugu 5”. Prvi čovjek Pink televizije, Željko Mitrović, nedavno se u svom kabinetu sastao s Mikijem i s njim potpisao ugovor. On je između treće i četvrte sezone našao ženu Angelinu, s kojom je dobio kćerku Dunju. Đuričić je izgubio preko 100.000 eura time što ima kratak fitilj i uvijek se pobije i ostane bez honorara.


Marko Janjušević Janjuš je od samog starta dio ovog Pinkovog ostvarenja, pa je red da ga i zatvori. U prethodnim sezonama ostao je bez žene, ali i bez ljubavnice Maje Marinković. Ana Korać koja trenutno pregovara o ulasku će mu biti najjače oružje protiv Maje, budući da je ona spremna za ulazak sa ocem Takijem.

Zoran Zoki Šumadinac riješio je probleme sa srcem, pa sad ulazi u novu sezonu da nadoknadi sve propušteno. Jutjub atrakcija i astrotumač spreman je kao zapeta puška za nove izazove. On u “Zadruzi 2” umalo nije preminuo. Sada kada je sve pod kontorlom, ulazi u peticu da cimere dovodi do ludila.

Nekadašnji učesnik “Parova”, Benjamin Spahović, koji je nedavno izašao iz zatvora, jedan je od učesnika “Zadruge 5”. On je postao poznat po incidentu koji se odigrao u vili “Parova” kada je mahao pištoljem pred drugim učesnicima.

Bračni par, Dalila i Dejan Dragojević , rijaliti vezu su krunisali brakom. Dejan se odrekao brata Davida Dragojević, ali je zato sa bivšom snajkom Aleksandrom Subotić u dobrim odnosima. Njih troje će praviti razne spletke, samo ukoliko Dalila i Dejan izdrže, budući da su prošle sezone pobjegli zbog pritiska ukućana i loših komentara upućenih upravo njima.

Tara Simov jedna je od sigurnih imena koji se nalaze na spisku za “Zadrugu 5”. Mlada starleta otkriće je Pinka i pristala je da uđe u novu sezonu. Uspjela je da rasturi brak repera Nenada Aleksića Ša, a onda ga je na sve to urnisala u spoljnom svetu. Slupala mu je kola, ponizila ga i otkačila, uz obrazloženje da je psihopata. Ona je kroz prethodne sezone dobila epitet najomrženije ženske učesnice.

Leave a Reply