OVA 3 ZNAKA ČEKA BRZA PARA DO 10. OKTOBRA 2021. GODINE: Jeste li vi taj sretnik? ODMAH PROVJERITE – ITCbuss

OVA 3 ZNAKA ČEKA BRZA PARA DO 10. OKTOBRA 2021. GODINE: Jeste li vi taj sretnik? ODMAH PROVJERITE

Kada spomenemo retrogradnu fazu bilo koje planete, odmah nas ovaj pojam asocira na izazove, nevolje, kašnjenja i greške. Međutim, retrogradni Saturn deluje pomalo drugačije – njegova glavna uloga je da sprovodi u djela Zakon karme, piše “Lovesensa.rs”.

Ovaj aspekt donosi karmičke kazne ili nagrade, u odnosu na pozitivna i negativna djela iz prošlosti. Iako će za neke naplata karme do 10. oktobra biti izazovna, nekima će doneti dugo očekivane plodove truda i nagradu za dobra djela.

vo koja 3 znaka očekuju dobra karma, ljubav, sreća i darovi neba za vrijeme retrogradnog Saturna (od 23. maja do 10. oktobra):

novac-marke-11-696x373

Ovan

Očekuje vas pozitivan preokret na polju porodice. Sav vaš trud da se riješe neki stari konflikti donosi nagrade u vidu bolje komunikacije i pomirenja. U finansijskom smislu može doći do povećanja bogatstva i rešavanje starih dugova, dok je u ljubavi zapisan dobar put. Mnoge Ovnove očekuje lijep početak na romantičnom planu. Promjene navika donose dobro zdravlje. 

Blizanci

Pred vama je miran i stabilan eriod od nekoliko mjeseci. U prijateljskim i porodičnim odnosima očekuje vas rejšenje mnogih situacija i napokon vidite ko zaslužuje da bude dio vašeg života. Na ljubavnom planu zvijezde vam donose nagrade. Parovi koji su prošli kroz mnoge teškoće, sada će imati harmoničan period sa pojačanom bliskosti i osjećajem strasti. Stabilna situcija sa novcem i dobra organizacija finansija donosi vam mogućnost da uložite u svoj posao.

Ribe

Posebno ćete uživati u Saturnovoj energiji, jer vas podstiče da više mislite na sebe. Tokom ovog perioda možete riješiti neke odnose iz prošlosti. Moguće je da će se pojaviti stari prijatelj ili partner i donijeti osvježenej u vaš život. Vreme je za praštanje i kidanje karmičkih čvorova. Može doći do naglog povećanja prihoda i napredovanja u karijeri. Usvajanje dobrih navika poput vježbanja donosi vam bolje zdravlje i veće samopouzdanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *