“JEDVA ČEKAMO VJENČANJE” RIALDA I KENAN PODIJELILI RADOSNE VIJESTI: Čestitke samo pristižu

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović u posljednje vrijeme su, zasigurno, jedan od najpoznatijih parova na našim prostorima. Sarajlije, s trenutnom adresom u Beogradu, prikupili su veliku podršku tokom svog učešća u rijaliti programu „Zadruga IV“. 

Stekli su naklonost publike, kako zbog svoje iskrenosti, primjernog ponašanja, tako i zbog neizmjerne ljubavi i poštovanja koje su pružali jedno drugom. U rijaliti programu proveli su 10 mjeseci, te su nakon izlaska shvatili koliko je porasla njihova popularnost i kakve ih obaveze čekaju

873x400

Nakon što su se dojmovi slegli Rialda i Kenan su otvoreno govorili za „Azru“ o utiscima nakon rijalitija, obavezama, ali i o svojoj ljubavi i planovima za dalje.

– Trebalo je vremena za adaptaciju, ali vrlo brzo smo se okrenuli obavezama i planovima. Samim tim, “snalaženje” je odmah stupilo na snagu – kazao je zaljubljeni par na početku razgovora.

Kakvi su vam zajednički planovi za dalje?

– Planovi su na sve strane. Sada smo u fazi sređivanja stana, uporedo radimo i na planovima za dalje, a uskoro ćemo na odmor.  Svakako da provodimo manje vremena zajedno u odnosu na rijaliti, jer tamo smo bili skupa 24/7, htjeli mi to ili ne. Ali, sada imamo svoju rutinu i funkcionišemo super.

Planirate li u skorije vrijeme vašu vezu podići na viši nivo, konkretnije, imate li u planovima brak?

Kenan: Naravno da pričamo i imamo planove. Rialda i ja smo već govorili o braku i jedva čekam da se oženim Rialdom i da imamo porodicu. Ali, imamo planove koje želimo da realizujemo prije tog čina.

Leave a Reply