PRVA OBJAVA MAJE MARINKOVIĆ NAKON VIJESTI DA JANJUŠ ŽENI ENU: Pogledajte šta je objavila na Instagramu prije nekoliko minuta, Janjuš će da poludi (FOTO)

Brojni mediji u Srbiji danas su objavili vijest kako je Janjuš zaprosio bivšu suprugu Enu, te da će se par ponovo vjenčati.

– Dogovorili su se da o ovom planu obavijeste samo najbliže, pa kad pojedinima stigne pozivnica za svadbu, malo je reći da će se šokirati. Nakon prosidbe Janjuš je na Instagram okačio porodičnu sliku i napisao “Volim vas! Time je svima stavio do znanja da za njega postoji samo Ena. Kako nisu bili vjenčani u crkvi, ovog puta će se vjenčati i pred Bogom, i to vjerovatno u Prijepolju gde žive njegovi. Znam da je Janjuš tražio blagoslov od popa, pokajao se zbog prevare, i pop mu je potvrdio da će ih vjenčati – priča Janjušev drug, piše Informer.rs.

Svi su čekali komentar Maje Marinković na ova dešavanja,a sada je Maja objavila sliku na Instagramu, koja je jasan odgovor.

Naime, Maja je prije nekoliko minuta objavila sliku na kojoj grli Cara i tako možda i potvrdila navode kako su oni sada u vezi, te da je Janjuš više ne zanima.

Leave a Reply