FRAN SINOĆ U EMISIJI OTKRIO ŠTA SE DESILO SA SHA NAKON ZADRUGE: Tajna koju niko nije znao, NASTAO MUK U STUDIJU (VIDEO)

Dušica Jakovljević ugostila je sinoć Frana Pujasa, Milana Jankovića Čorbu i Nadicu Zeljković u emisiji “Narod pita”.

– Jel ste u kontaktu sa nekima od zadrugara? – pitala je Dušica.

– Čujem se sa Matorom, Borom, Franom, Đedovićem – rekao je Čorba.

U kontaktu sam s Borom, Kenanom, Đedovićem, sa Brendonom sam se vidio jednom. Sa Ša nisam, u emisiji smo riješili sve. On je otišao svojim putem koji je sam izabrao i neka mu je sa srećom. On zna da nisam bio za njegovu vezu sa Tarom – izjavio je Fran.

– Jel moguće da se toliko drugarstvo završi, a toliko je bilo jako? – pitala je Dušica.

– Nisam ja njemu nikad rekao: “Ne možeš biti sa Tarom”. Mislim da se možemo mi naći i bez Tare, i da izađemo bez Tarre, ali to nije moguće. On je prestao da mi se javlja. Poslao sam mu par poruka i kad me je iskulirao posle sam iskulirao ja i to je to. To nije pravo prijateljstvo, čim jedna djevojka na to može da utiče – ubacio se Pujas.

– U rijalitiju su drugačiji međuljudski odnosi, a napolju je sve drugačije. Tako da sam ja imao sličnu situaciju sa Kristijanom, ne čujemo se ne viđamo se. Poslije sam čuo da je Kristina rekla da ne bi voljela da dođem u njihov stan ali dobro, vjerovatno je ona imala uticaja na sve, ali možda se nekada vidmo, nikada se ne zna – rekao je Čorba.

– Što se mene tiče mi ne moramo da se viđamo uošte, takvi mi prijatelji ne trebaju. Sa Đedovićem sam ostao u kontaktu to je prijatelj, sve ono što je puklo nisu prava prijateljstva – dodao je Fran.

Leave a Reply