MILICA KEMEZ POSJETILA PLASTIČARA, POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NAKON KOREKCIJE LICA! Fanovi su zabrinuti: “Unkazila si se”

Drugoplasirana ulesnica rijaltiija “Zadruga 4” Milica kemez važi za jednu od najljepših i naajprirodnijih djevojaka koja je ikada zakoračila na imanje u Šimanovcima.

screenshot-4

Njena skormnost i pristojnost za kratko vrijeme su osvojila srca publike, pa je mnogima pravo ludo kako kemezova nije bila pasolutna pobednica prošle sezone.

Ipak, njena nova fotka na Instagramu izazvala je lavinu reakcija, Dok su je jedni hvalili, bilo je dosta onih koji su primetili da Miličine usne izgldaju drugačije, te su upirali prstom u nju zbog navodne korekcije koju je uradila.

“Zaboga Milice, što pokvari onako lijepe usne?” “Ti imaš senzualne usne, a ove liče na svinjsku surlu” “Upropastila je usne” “Šta ti je s usnama” “Unkazila si se sa tim usnama” samo su neki od komentara gde su je osudili zbog narušavanja njene prirodne ljepote. Dok su se sa druge strane nizali i pohvalni komentari “Prelijepa” “Kraljica” “Najljepša”

screenshot-3

Međutim, Milica nije ni potvrdila ni demantovala da je radila usne, te postoji mogučnost da je u pitanju samo pojačana šminka, ili neki ulepšavajući filter.

Leave a Reply