“ZVALA SAM IVANA NA ŽELJKOV ROĐENDAN” – NJEGOV ODGOVOR JE OSTAVIO U ŠOKU: Miljana Kulić slomljena od tuge otkrila 1 detalj koji je mnoge ostavio u nevjerici

“Rekla sam mu da dođe sa djevojkom.”

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić prije nekoliko dana proslavila je rođendan svog sina Željka Kulića, čiji je otac Ivan Marinković, koji je obilježio posljednjih nekoliko sezona rijalitija “Parovi”, kao zapažen učesnik, a U protekloj, devetoj sezoni i kao voditelj

Mali Željko upravo je i začet u jednoj od prethodnih sezona “Parova”, u kojoj su Miljana i Ivan imali kratkotrajnu i burnu ljubavnu vezu. Njihova ljubav ipak nije zaživjela, a u sinoćnjoj emisiji “Zadruga – Narod pita” jedan od gledalaca pitao je Miljanu Kulić da li planira da nastavi život sa MarinkovićeM, jer smatra da ona za Željka neće naći boljeg oca od njega.

Miljana se otvorila i emotivno progovorila o ovoj bolnoj temi.

foto: Pink.rs

– Ivan i ja nismo ni u kakvom odnosu već tri godine. Bili smo par mjeseci zajedno otkako sam ostala u drugom stanju. On je sretan, ima vjerenicu – rekla je Miljana.

– Da li je čestitao djetetu rođendan? – pitao je Miljanu voditelj Darko Tanasijević.

– Ne. Ja sam njemu poslala poruke i zvala sam ga. Rekla sam mu čak sa djevojkom da dođe. On je napisao da je prehlađen i da je djevojci umrla prabaka i da je u žalosti, da ne može da dođe, ali da će možda svratiti kad bude krenuo u Leskovac, kod Jelenine porodice. Rekao je i da mojim roditeljima želi sve najbolje – ispričala je Miljana.

– Ja sam to uradila, ponizila se, samo da bih sutra imala skrinšot Željku da pokažem – dodala je Miljana.

– Moja porodica živi za Željka. Ivan mi je čak rekao da sam rođendan pravila zbog medija i medijske pažnje, što nije tačno. Inače, Željko je isti on, jako liči na njega. Njega ne interesuje ništa u vezi sa djetetom. Ja nemam osjećaj da sam sa tim čovjekom bila. Kada je dolazio u porodilište, on mi je rekao da ga dijete ne zanima ako ne bude u vezi sa mnom.

Leave a Reply