OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE 5 – ULAZI MIKI I OVA UČESNICA: To će im biti POSLJEDNJA SEZONA, oglasio se i Mitrović – ITCbuss

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE 5 – ULAZI MIKI I OVA UČESNICA: To će im biti POSLJEDNJA SEZONA, oglasio se i Mitrović

Vlasnik Pinka, Željko Mitrović, danas je na svom Instagram nalogu objavio nove informacije o narednoj sezoni rijalitija “Zadruga” i otkrio da će čuveni pčelar iz Kupinova, Miki Đuričić, ponovo biti dio njegovog projekta.

– Evo ga Miki ponovo na mom kanabetu, potpisuje ugovor za “Zadrugu 5”. Verovatno će “Zadruga 5” biti posljednja “Zadruga,” a možda i posljednji rijaliti na televiziji Pink. To je razlog zašto će polovina takmičara biti najuspješniji učesnici iz prethodnih sezona – naveo je Mitrović uz fotografiju.

Da podsjetimo, Miki Đuričić bio je učesnik svih sezona rijalitija “Zadruga”. On je iz posljednje sezone diskvalifikovan zbog toga što je nasrnuo na Vladimira Tomovića. Iako se činilo da se Miki smirio od kako je dobio kćerkicu Dunju, te da ga rijalitiji više ne interesuju, izgleda da je on odlučio da opet uđe i na taj način zaradi pare za svoju porodicu.

Pored Mikija, Saška Karan otkrila je da i ona ulazi u “Zadrugu 5”, a spisak svih učesnika očekuje nas uskoro, s obzirom na to da se šuška da nova sezona sezona počinje, kao i ostale, tradicionalno, 6.septembra.

https://www.instagram.com/p/CR1VCNLBE0-/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *