MILJANA SE VEČERAS POJAVILA U EMISIJI, da li je moguće da je ovako smršala? Obukla provokativnu haljinu i pokazala novi izgled (FOTO)

Upravo je počela emisija “Narod pita”, a gosti su Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović.

Miljana, dobro veče, kako si? – pitao je Darko na početku.

Drago mi je i zadovoljstvo mi je što gostujem ovdje kod tebe. Već imam neke zamjerke za tebe ali mi uvijek riješimo problem. Sada si se ti malo uzvijezdio, pa nećeš da me ispoštuješ – rekla je nasmijano Miljana.

Pustila si mi čak i pjesmu iz auta: ”Vidimo se daso”! Lijepo izgledaš večeras – rekao je Darko Miljani.

Sa moje lijeve strane neko ko je Miljani bio jako drag, to je Mišel Gvozdenović. Drago mi je što si ovdej, večeras ti je prvi put kod nas, kako si? – pitao je Tanasijević.

Treme nema, razbio sam to u Zadruzi i drago mi je što te vidim i što sam tvoj gost – odgovorio je Mišel.

Obećavamo sjajan provod, totalno raksinkavanje i ludilo večeras, jedva čekamo da vidimo na čijoj ste strani – naveo je voditelj.

Primijetio sam, niste se pozdravili pri susretu? – dodao je Darko.

Bilo je dosta tu svađa i svega, nemam problem da joj se javim, ali nema ni potrebe, pošto vidim kako se ponaša – rekao je pjevač.

Ja sam očekivala gospodina ovdje, ali eto. Očekivala sam Kristijana, ovako samo jedan i to je Darkić. Jedva čekam da ga vidim, moram priznati. Svašta je izrekao na moj račun. Što se tiče Mišela ne pripremam se ništa, ja sam stalno na televiziji snimam i ne treba mi priprema – navela je Miljana.

Leave a Reply