HAOS U CENTRU GRADA ZBOG MILIJANE I IVANA GAVRILOVIĆA: 2. slika je HIT HITOVA, narod u nevjerici

Milijana Bogdanović i Ivan Gavrilović najveći dio vremena provode u Užicu i njegovoj okolini, a prethodne noći odlučili su se za neobičan potez.

Rijaliti-par unajmio je fotografa kako bi im napravio uspomene za cijeli život, te su se fotografisali u centru grada, a prolaznici su u nevjerici posmatrali.

Ljepotica iz Pilatovića i denser dobili su i specijalne rekvizite za “sešn” koji se odigrao na glavnoj ulici, a izvor iz Užica tvrdi da su ih ljudi posmatrali s čuđenjem, ali ističe da nikome nije smetala zabava bivših učesnika “Parova”.

https://www.instagram.com/p/CR2gZ6Opc4q/

https://www.instagram.com/p/CR2Uia9BhNz/

– Trčkarali su sa gitarama u naručju po glavnoj ulici. Nisu ni prvi ni posljednji koji to čine. Svi ovde znaju ko je Milijana, ali i ko je Ivan Gavrilović, ali nas to pretjerano ne dotiče. Narod ko narod. Unajmili su profesionalnog fotografa iz Užica vjerovatno kako bi i oni imali neke uspomene. Ipak, koliko znam, oboje imaju brak iza sebe, pa je red da okrenu novi list. Ovaj pjevač je pjevao, ona se kikotala. Mislim da uživaju u trenutku – ističe izvor za Srbija danas.

Leave a Reply