POTPISAN UGOVOR SA ŽELJKOM MITROVIĆEM! EVO KO JE PRVI ZVANIČNI UČESNIK ZADRUGE 5: Gazda Pinka objavio sliku, iznenadit ćete se kad ga vidite – ITCbuss

POTPISAN UGOVOR SA ŽELJKOM MITROVIĆEM! EVO KO JE PRVI ZVANIČNI UČESNIK ZADRUGE 5: Gazda Pinka objavio sliku, iznenadit ćete se kad ga vidite

Četvrta sezona rijalitija “Zadruga” tek što se završila, a pripreme za narednu, petu sezonu uveliko traju.

Željko Mitrović, direktor i vlasnik TV Pink, danas se u svom kabinetu sastao sa Miroslavom Mikijem Đuričićem, popularnom rijaliti zvezdom, koji je potpisao ugovor o učešću u idućoj sezoni rijalitija, koja startuje u septembru, a njegova objava na društvenoj mreži Instagram podigla je veliku prašinu.

-Evo ga Miki ponovo na mom kabinetu, potpisuje ugovor za Zadrugu 5. Verovatno će Zadruga 5 biti posljednja Zadruga, a možda i posljednji rijaliti na televiziji Pink. To je razlog zašto će polovina takmičara biti najuspješniji učesnici iz prethodnih sezona – saopštio je Mitrović.

https://www.instagram.com/p/CR1VCNLBE0-/

Objava Željka Mitrovića izazvala je pravi bum među milionima fanova “Zadruge”, a ime Mikija Đuričića ujedno je ovom objavom postalo i prvo zvanično na listi učesnika nove, pete sezone “Zadruge”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *