Nećaka princeze Diane na vjenčanju za 32 godine starijeg MULTIMILIONERA promijenila je 5 VJENČANICA: Čekajte dok vidite haljinu broj 3 – OVO JE REMEK DJELO (FOTO)

Modni svijet je impresioniran izborom vjenčanice lijepe 30-godišnjakinje – za kreaciju je bio zadužen italijanski dvojac Dolce&Gabbana, što je i bio logičan izbor s obzirom da je Kiti dugogodišnji ambasador i muza ovog brenda.

No, ova Britanka otmjene ljepote je pored glavne venčanice tokom proslave svog vjenčanja, koje je potrajalo nekoliko dana, ponijela još četiri raskošne, neverovatne toalete, a sve ih potpisuje upravo D&G.

https://www.instagram.com/p/CRwDqpeKjX-/

Pa, hajde da vidimo u čemu je to nećaka princeze Dajane blistala na svom pompeznom vjenčanju.

U petak, 23. jula na svečanoj večeri uoči velikog dana Kiti je uskočila je bajkovitu kreaciju od plavog tila golih ramena sa predivnim, prišivenim cvetovima u roze boji, a uz to je ponela i efektne ogrlicu i naušnice sa rubinima.

https://www.instagram.com/p/CRwthBttt0B/

Naravno, najviše pažnje privukla je haljina u kojoj je Kiti izgovorila “DA”, a riječ je o čipkastoj vjenčanici inspirisanoj viktorijanskom erom sa visokom kragnom, istaknutim strukom i puf rukavima. Kreacija dostojna plemkinje, što Kiti i jeste, a bilo je potrebno čak šest mjeseci za pravljenje ovog komada.

https://www.instagram.com/p/CRwK4gnNd-H/

“Inspiracija je između ostalog bila i njena ljubav prema Italiji. Kiti je zaljubljena u našu prelijepu zemlju i njenu bogatu istoriju, umjetnost i kulturu. Ali, ona je takođe djevojka koja je veoma vezana za svoje poreklo, za Englesku, njeno naslijeđe velike viktorijanske ere”, poručili su Domeniko i Stefano za magazin “Tatler”.

https://www.instagram.com/p/CRypF83N6Pn/

Poslije glavnog dela ceremonije novopečena gospođa Luis obukla je još spektakularniju kreaciju – ručno oslikanu haljinu od organze ukrašenu cvijećem i kristalima sa ogromnim šlepom.

haljinaa

Kada je došlo vrijeme za đuskanje na plesnom podijumu Kiti je uskočila u savršenu haljinu za zabavu – optočenu srebrnim i zlatnim svetlucavim detaljima.
I na koncu svega, trećeg dana proslave Kiti se opredelila za prefinjenu, elegantnu svilenu haljinu u kombinaciji zelene i bijele boje, sa satenskom mašnom i sitnim izvezenim cvjetovima.

Leave a Reply