“Dužna sam ljudima koji su glasali za mene” MILICA KEMEZ SINOĆ OVO OTKRILA O KUĆI KOJU JE DOBILA: Evo šta će uraditi od jedne sobe, IZNENAĐENJE (VIDEO)

U emisiju “Narod pita” sinoć se uključio gledalac, koji je želio da porazgovara sa Milicom Kemez.

Dobro jutro, ja sam Tanasije. Pozdravljam Kristijana, Milicu i Minu. Htio bih da pitam Milicu da li se snašla za kuću? – pitao je Tanasije.

– U potrazi smo za placom, izgradnja je 60 dana, kada nađemo plac, počećemo sa gradnjom, ugovor je potpisan. Prezadovoljna sam, neću da žurim, želim da nađem lokaciju koja mi odgovara, pozdrav za PIK kuće, izašli su mi u susret, dobila sam i 20 kvadrata više – odgovorila je Milica.
Milice, ima li Bora sobu u toj kući? – pitao je Milan.

Pa… Planiram da mi jedna soba bude modni atelje, vidjećemo vremenom šta će biti. Trenutno ne razmišljam o emotivnim odnosima, da li će biti Bora ili neki drugi dečko. Sebe u Zadruzi nisam za dvije godine pokala u pravom svetlu, vrijeme je da pokažem kreativnost. Izgubila sam sebe, dužna sam ljudima koji su glasali za mene da im se uspjehom zahvalim. Treba da krenem da gledam sebe, isključivo sebe. A ostalo, da li je suđeno, vidjećemo. Ja nikad o Bori neću nešto ružno da pričam, on je dio mene, dio moje prošlosti, vidjećemo da li će biti deo budućnosti. Okrenuće se sama sebi, pa ćemo vidjeti šta će biti – rekla je Milica.

Leave a Reply