POSLALA MI JE SLIKU SVOJE BEBE, ČIM SAM VIDIO LICE SVE MI JE JASNO BILO: Počeo Sam Plakati Od Soka

POSLALA MI JE SLIKU SVOJE BEBE, ČIM SAM VIDIO LICE SVE MI JE JASNO BILO: Počeo sam plakati od soka

BONUS

Žena se vraća kući kasno noću, tiho otvara vrata spavaće sobe, podiže prekrivač sa kreveta i vidi četiri noge, uzima bejzbol palicu i udara preko prekrivača što jače nekoliko puta.

Odlazi u kuhinju po piće kad tamo vidi svog supruga koji joj kaže:

-Tvoji roditelji su nam došli u posjetu, dao sam im naš krevet, nadam se da si ih već pozdravila.

Pre mnogo godina udala sam se za čoveka kojeg sam volela. Njegova majka nam je nakon venčanja pravila mnogo spletki i problema, shvatila sam posle godinu dana da je on povodljiv i da nisam dovoljno jaka da se borim da ostanem s njim. To se ispostavilo dobrim za mene, jer sam kasnije upoznala čoveka svog života i već 19 godina smo u srećnom braku. Juče sam u rodnom gradu srela bivšeg muža i moram reći da mi ga je žao. Star je, sam i čula sam da živi sa majkom. Nemam više osećanja prema njemu, ali znam da je bio dobra osoba i da je neku ženu mogao da usreći, samo da je shvatio da treba da se skloni od takve majke.

—-

Samo želim da se zaposlim i da mom najvećem heroju ( MAMI) omogućim uz Božiju pomoć da uživa i proživi penziju kako je zaslužila. Zamislite samo kako je školovati dvoje djece sa 400EUR. Sestra faks a ja srednjoškolac. Zamislite odricanja svega živog… kapa do poda roditeljima jer su oni heroji najveći… Nakon 3 godine sestra završila faks u nadi da će pronac posao.. al u mojoj Bosni para vrti gdje burgija neće.. Nažalost planira da ide u inostranstvo u tuđinu u nepoznanstvo najveće.. i radi sebe i radi mene i radi našeg heroja mame.

Leave a Reply