‘JA SAM BILA GLAVNA TEMA CIJELOG TOG ČOPORA!’ Jovana misica ŽESTOKO ODGOVORILA na prozivke Sandre Rešić, PRVI PUT NAKON SVEGA SE VIDJELE!

Nemam problem da se javim nekome, a da se družim već sam rekla da neću ni sa kim – otkriva bivša zadrugarka.

Nakon nedavnog gosotovanja Jovane Ljubisavljević u emisiji “Narod pita” digla se velika prašina, kada je došlo do žustre rasprave između bivše zadrugarke i njene cimerke, Sandre Rešić. Njih dvije su sinoć ukrstile mačeve u novom izdanju čuvene emisije, tako je Jovana za Pink otkrila.

Imali smo priliku da vidimo tvoj susret sa Sandrom i da ste se pozdravile. Da li to znači da ste izgladile svoj odnos i da ste u međuvremenu razgovarale ili se nešto promijenilo u vašem odnosu?

Da, baš smo ovdje susrele. Nismo se ni čule, ni razgovarale, nisam ni ja uopšte imala neki intervju u vezi nje, nisam se oglašavala od prethodne emisije “Narod pita” kada sam bila sa mojim Stefanom. Generalno ja sa njom nisam ni imala sukobe u “Zadruzi”, to sam i navela; navela sam je kao razočarenja nakon izlaska po saznanju da me je ogovarala više puta u pušionici, da je bila uz mene u nekim situacijama gdje sam ja zaista u to povjerovala, a onda sam vidjela da me je karikirala u studiju. Čula sam još neke stvari koje mi se dodatno nisu dopale, koje sam spomenula, ali ne u vezi tužbe, ona je to pogrešno shvatila. Što se tiče toga da li smo zakopale ratne sjekire, ja ih nisam ni podigla. Ona je samo jedno od mojih razočarenja u tom trenutku, nemam problem da se javim nekome, a da se družim već sam rekla da neću ni sa kim

Sandra je rekla da sve što si ti njoj zamjerila, ona je to tebi sve govorila za crnim stolom, odnosno u lice. Da li se slažem s tim ili si nešto naknadno čula što ti ipak nije lično rekla?

Ne slažem se, ne bih se naljutila da se slažem. Mislim da bi prosto to bilo negde poznato da ona to misli, pa zašto bih se iznenadila. Kada sam izašla, sačekala me je ta informacija da je njena majka u nekom momentu bila protiv mene, odnosno moje i Stefanove veze, ali konkretno lošeg mišljenje o meni, što je meni okej, žena je takvo mišljenje stekla kao gledalac, ali Sandru sam ispratila, jer je ispala prije mene, i rekla sam joj da pozdravi majku, ljubila je i grlila, i onda me je sačekao klip koji su mi ljudi poslali gdje ona mene imitira kako ja to pričam sa Milanom Miloševićem, kako mijenjam “glasić”, meni je to sve smiješno. Svi smo kao drugačiji za crnim stolom – jesmo, zato što je tu tenzija, tu su pitanja, tu su klipovi, to je nešto gde mora da se objasni, a život kao život, bilo to kuhinja, toalet, dvorište, tu sam bila opuštena. Svi su bili drugačiji za crnim stolom, ja sam gledala da što manje pričam o drugim ljudima, sve sukobe sam rješavala za crnim stolom. Stvarno za tih deset meseci nisam imala svađe sa strane i onda me tako zaboli kada osvanu ti klipovi gdje neko stvarno misli loše o meni i priča sa nekom gorčinom u glasu, a onda me zagrli i kao sve je okej. To mi se nije dopalo.

Detaljnije pogledajte u videu:

Leave a Reply