DRASTIČNA ODLUKA! PRESJEKAO JE! Janjuš PONOVO PRED KAMERAMA! Ali ovog puta pod DRUGIM USLOVIMA, fanovi oduševljeni odlukom!

Marko Janjušević Janjuš se danas oglasio na društvenoj mreži Instagram, nakon što je doneo odluku da obraduje svoje obožavatelje i ponovo se pojavi pred kamerama.

Podsjetimo, u emisiji “Narod pita” sa Majom Marinković, došlo je do svađe, kada je Janjuš jasno svma stavio do znanja da neće ulaziti ni u kakav odnos više sa Majom.

Sada je košarkaš odlučio ponovo da se pojavi pred objektivom kamera, ali pod drugim uslovima.

Janjuš je donio odluku da napravi svoj Youtube kanal kako bi bio u komunikaciji sa svojim fanovima, ali im je obećao i zabavu i druženje.

– Za nekoliko dana počinje sa radom moj prvi Jutjub kanal, nadam se da ćemo svi uživati i da ćete me malo pogurati. Obećavam da će biti dobrog smijeha i zaj*ebancije. Veliki pozdrav od Janjuša – napisao je košarkaš na svom Instagramu.

Kako je velika pomama za jutjub kanalima, jedan od primjera su Luna Đogani i Marko Miljković, potom su Iva Grgurić i Filip Đukić imali svoj kanal do raskida, a da li ćemo i pored Jutjuba gledati Marka Janjuševića i u petoj sezoni “Zadruge”, ostaje nam da saznamo…

Leave a Reply