ČORBA UPOZNAO SINA SA ZADRUGARKOM: Zadrugar odveo Teodoru kući, a evo šta su radili! KOMENTARI PLJUŠTE – ITCbuss

ČORBA UPOZNAO SINA SA ZADRUGARKOM: Zadrugar odveo Teodoru kući, a evo šta su radili! KOMENTARI PLJUŠTE

Dosta se spekulisalo o bivšem zadrugaru i reperu Milanu Jankoviću Čorbi da li je bankrotirao, da ne može da vidi dijete, čak se i njegov rijaliti prijatelj Kristijan Golubović oglašavao o njegovom slučaju, gdje je isticao da će mu pomoći koliko god da je potrebno.

Međutim, izgleda da se sve preokrenulo preko noći, te je Milan otišao da vidi svog sina Despota. Njih dvojica se nisu odjavali, a Čorba je sve zabilježio kamerom. Despot i Milan su se sve vrijeme valjali po krevetu, igrali se sa pištoljima na vodu, a bivši zadrugar je uživao sve vrijeme pored sina.

Tokom boravka u Zadruzi Čorba je svakim danom sve više i više patio za svojim sinom, u razgovoru sa cimerima poručiova je koliko mu nedostaje i koliko ga voli, svaki dan se molio za njega i trudio da zaradi što više novca kako bi mogao da mu omogući sve što poželi, zbog čega je i ušao u rijaliti.

Otac i sin poslije devet mjeseci su napokon zajedno, a osmijesi na njihovim licima govorili su više od hiljadu riječi. Ono što je sve iznenadilo jeste kada je Čorba objavio snimak na kom se Despot igra sa njegovom djevojkom Teodorom Bilanović. Snimak koji je svima rastopio srce Čorba je podijelio na Instagram storiju, a kako je Teodora već radila sa djecom, definitivno joj ovo ide od ruke. Despot i Teodora su se prskali sa pištoljima na vodu, što je Milan zabilježio telefonom,prenosi Republika

https://www.instagram.com/p/CRcCmM5hILZ/

Leave a Reply

Your email address will not be published.