KRISTINA I KRISTIJAN ZA 7 DANA STUKLI 17.000 EURA NA IZLASKE, OGLASIO SE RIJALITI PAR: Spremaju luksuzno vjenčanje, STIŽE I BEBA?!

Kristina Spalević i Kristijan Golubović su u toku jučerašnjeg dana odgovarali na pitanja pratilaca na društvenim mrežama, te su tom prilikom otkrili mnoštvo interesantnih detalja o svom odnosu.

– Planiramo svadbu kad Kristina zatrudni da se dijete ne bi rodilo vanbračno – poručio je nekadašnji zadrugar, na šta je njegova partnerka šaljivo dodala:

Znači, oženićeš me samo zbog dejteta?!

– Svadba će biti, naravno ako u narednih par mjeseci sve bude kako treba. Njoj ne smeta što sam ja već bio oženjen, a ne može da joj smeta to što sam trenutno oženjen jer sam ja vjenčan zapravo samo u crkvi – otkrio je Kristijan.

Voljeli bismo da imamo dvoje djece. Dječaka i djevojčicu. Ako nam se to ostvari zvaće se Konstantin i Sparta.

– Kristijan me neće čekati ako uđem u “Zadrugu 5” jer mogu samo da uđem tamo sa njim i to je gotova priča – nadovezala se Kristina, da bi potom otkrila dalje poslovne planove.

– Snimamo zajedničku pjesmu koja se zove “K2”. Biće to pjesma o nama, našoj priči. Klubovi će da gore! Sa druge strane, Kristijan će da izda knjigu u oktobru, a već sad je gotova.

– Otkad smo izašli iz “Zadruge 4” pa do sada smo potrošili 17.000 eura – zaključio je ovaj pa

Leave a Reply