SANDRA REŠIĆ SE OGLASILA 1. PUT NAKON IZBACIVANJA IZ ZADRUGE: Evo šta je poručila IVANI JAVNO – “SHA JE…”

Iskrena do srži o svim temama iz Bele kuće o kojima je prethodnih mjeseci brujala javnost!

Pjevačica Sandra Rešić napustila je sinoć velelepno imanje u Šimanovcima puna impresija o dešavanjima u Bijeloj kući, a mi smo stupili u kontakt sa njom, kako bi nam otkrila svoje prve utiske nakon ispadanja iz Zadruge.

– Prvo sam se ispričala sa mamom, sve sam joj pričala detaljno šta se dešavalo, kao da nije ni gledala. Još ne mogu da dođem sebi, tek sam ustala, nisam još svjesna da nisam više u rijalitiju. Nisam još stigla da se čujem ni sa kim – rekla je Sandra za Pink.rs.

O ljubavnom trouglu – Tara, Ša i Ivana

– Vrlo brzo sam saznala da je njoj Ša bio samo igra. Ona se povjerila Đedoviću, a da sam ja to saznala dok je bila unutra, vrlo lako sam mogla da skočim i da je počupam. Nisam znala na koji više način da priđem Ša. Ja njemu želim njegovu sreću, šta god to bilo. Nakon svega što mu se izdešavalo s Tarom, želim mu da nađe svoju sreću, a što se Ivane tiče, mislim da od pomirenja nema ništa. Na njenom mjestu ne bih poželjela da ga vidim nikad u životu. Sve to stoji da se on nije zaljubio namjerno i to, ali mislim da od toga i kad bi se desilo pomirenje, ne bi ništa bilo.

Leave a Reply