KRISTIJAN I KRISTINA DANAS SE JAVILI SA VIJESTIMA: “Evo, ekskluzivno ćemo da potvrdimo glasine”, NEĆE DA KRIJU

Čim je prije nekoliko dana napustila “Zadrugu”, Kristina Spalević započela je zajednički život sa svojim dečkom Kristijanom Golubovićem.

Iako se još uvijek privikava na slobodu, rijaliti učesnica kaže da je srećna, posebno zbog toga što je porodica prihvatila njenog partnera, s kojim planira i porodicu.

Tokom učešća u šou-programu, o Kristininom životu se dosta govorilo, a Kristijan je bio razočaran kada je čuo za detalje iz njene prošlosti. Zato smo posetili njeno rodno mjesto Zvezd, gde joj živi baka. Ona nije željela da priča sa nama i poručila nam je da ne podržava rijaliti, te da nije htjela da njena unuka uđe u taj svijet. Kristinine roditelje nismo sreli, jer, po riječima mještana, oni godinama žive u Novom Sadu.

Ipak, kako je Spalevićeva u intervjuu za Kurir otkrila, oni podržavaju njenu vezu s Golubovićem:

– Rekla mi je baka da ste bili u Zvezdu, samo što se nije šlogirala. Oni su generalno protiv rijalitija i tog života, ali ja sam njihova, stali su iza mene. Na moje veliko iznenađenje, podržali su našu vezu. Nisam to očekivala. Najviše sam se plašila njihove reakcije, osude, i to je bio izvor moje nervoze. Naravno, nisu ponosni na sve moje postupke, ne podržavaju što je bio oženjen, ali su shvatili da je ovo prava ljubav.

Pričalo se o tvom bratu, koji je teško bolestan.

– To je za mene jako bolna tema. Imam tri brata, najstariji je veoma bolestan. Istina je da smo prodali sve živo da bismo ga izlečili, ali, nažalost, nismo uspjeli, bez obzira na operacije i sve što smo pokušali. On ima cerebralnu paralizu. Od svoje sedme godine smješten je u bolnicu za stalno. Njegov mozak je 100 posto uništen, on je biljka. Zato sam živjela u Novom Sadu najviše, da bih mogla što češće da ga obilazim.

Da li ste ti i Kristijan počeli da živite zajedno?

– Jesmo. I dalje se nismo stacionirali, on vodi, ja ga pratim. Spominjao je Kruševac, gdje ima nekretnine i ulaže u kuću, pa ćemo vjerovatno tamo.

Kako bi reagovala kada bi negdje srela Kristijanovu ženu Ivanu? Da li bi joj se javila?

– Mislim da bi bilo jako neprijatno da je sretnem, na primjer, dok sam s njim. Sramota bi me bilo, meni je žao što se sve tako desilo. Nisam neka promiskuitetna djevojka koja nema blama i koja se ne stidi kada uradi nešto neispravno.

Spekuliše se da Kristijan nije jedini “opasni momak” s kojim si bila u vezi? Da li je istina da te je bivši dečko tukao?

– Sve su to neistine. Dečko koji se spominje je moj bivši iz Šapca, nikada me nije udario ni ošišao. On opasan momak? Pa njega bih ja mogla da sameljem. Imala sam jednu vezu sa “opasnim dečkom”, koji je neko vrijeme proveo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, ali je Kristijan definitivno moj najopasniji dečko.

Da li je Golubović prvi oženjeni muškarac s kojim si bila?

– Jeste, prvi oženjeni ali i posljednji muškarac u mom životu, u svakom smislu te riječi.

Šta planirate u budućnosti?

– Imamo velike planove. Evo, ekskluzivno za Kurir ću da potvrdim glasine – radimo na bebi! Voljela bih sina, voljela bih više djece. Razočarala sam se kada je test bio negativan, nadam se da sljedeći neće biti. Kao i svaka žena, i ja maštam da se udam i obučem vjenčanicu. Ali ne žurim, bitno je da smo zajedno i da planiramo porodicu. Osećam da sam spremna za to sa njim.

Kristijan (dobacuje):

– Ona bi voljela dječaka, ja samo djevojčice. Neka su živi i zdravi, radićemo na tome dok ne bude djevojčica!

Kako je Kristijan reagovao na to što se baviš pjevanjem, imaš nastupe? Misliš li da ćeš imati probleme dok radiš?

– Nećete vjerovati, ali on mene gura, on je za to da radim, ne smeta mu, gleda sa svih strana kako da mi pomogne. Svjestan je svega, čak planiramo duet. Dvije pjesme želimo da snimimo, imamo i ponude. Kaže da neće da ga po gradu zovu Krle Truba jer prati ženu po nastupima, ali možda ćemo zajedno nastupati. Manje od tri godine se bavim pjevanjem, s Miroslavom Ilićem sam imala australijsku turneju.

Planiraš dijete, ali i “Zadrugu 5”. Kako bi to izgledalo?

– Istina je, imam malo godina i bio bi veliki pritisak da sam tamo trudna, ali uz Kristijana ja bih to mogla da izguram. Tokom učešća nisam imala problem kada me vrijeđaju drugi ljudi, imala sam problem kada to radi on, to me je bolelo.

Šta ti je zamjerio iz tvoje prošlosti?

– Njemu je problem ako čuje da sam imala tri dečka, to je banalnost. Čuo je tu laž za momka iz Šapca, ali sve je u redu sada.

Da li si upoznala nekoga od njegove porodice?

– Nisam, samo prijatelje. Treba da upoznam Lazara. Nemam tremu, ne plašim se. Mislim da je to zato što smo mi generacijski blizu, pa ćemo vjerovatno zbog toga kliknuti. Sada mi je smiješno kad se setim početka našeg odnosa, govorio je: “Ma gdje ja da budem s njom, ona je za mog sina, po godinama snajka može da mi bude.”

Leave a Reply