ANA KORAĆ KUPILA KOLICA ZA PSE – ALI IZGLEDA DA NE ZNA ČEMU ONA STVARNO SLUŽE: Ljudima se zavrti u glavi kad čuju kolika je cijena kolica

Ana Korać toliko voli svoje kuče da ga tretira kao ljudsko biće, pa kada je s njom u restoranu – sjedi na stolici, a pravi mu i glamurozne rođendanske proslave u restoranima i vodi ga na putovanja.

Ipak, sada je otišla korak dalje i smjestila ga u kolica za pse, namijenjena ljubimcima koji imaju zdravstvenih problema i ne mogu da se kreću.

Starleta često izaziva pažnju javnosti, kako svojim stajlinzima i izgledom, tako i operacijama pomoću kojih sve manje liči na ljudsko biće. Ali zato svog psa Stikera tretira kao čovjeka! To je još jednom pokazala kada je na Instagramu objavila fotografiju dok se šetala sa svojim ljubimcem, kojeg je smjestila u kolica nalik na ona za djecu.

Sve to bi bilo u redu da je njen pas bolestan i da se teško kreće, jer je ovo vozilo namijenjeno upravo za ljubimce koji imaju zdravstvenih problema, pa se brzo umore. Ali Anin pas je sasvim zdrav i može da trči i skače, međutim, po svemu sudeći, njoj to ne odgovara. Više voli da ga drži u kontrolisanim uslovima i da ga tretira kao da joj je dijete.

Interesantno je da je cijena ovih kolica u prosjeku od 100 do 200 eura. Ali kod Koraćeve ništa nije prosječno, pa je naručila model ekskluzivnog brenda koji košta oko 300 eura, piše “Kurir”. Naravno, kako bi imala dobre fotografije, uskladila je svoju haljinu u žutoj boji s nijansom na vozilu, a na negativne komentare svojih pratilaca se nije obazirala.

– Baš pretjeruješ!

Podsjetimo, Ana je nedavno svom psu proslavila i rođendan, i to u jednom luksuznom beogradskom restoranu. Detalje proslave objavila je na Instagramu, a u prvom planu su bili ogromni baloni, vatromet, kao i velika torta za pse, a o takvoj dekoraciji i organizaciji sanjaju i mnoga djeca.

– Samo vam pas može dati beskrajnu ljubav, nemojte ga iznevjeriti. Ljubavi, srećan rođendan! – napisala je Ana tad.

Leave a Reply