IZNENAĐENJE? Ona je sinoć IZBAČENA iz Zadruge: Imala najmanje glasova publike (VIDEO)

Sinoć je u “Zadruzi” na programu bilo “Izbacivanje”.

Voditelj Milan Milošević je obavio intervjue sa pojedinim zadrugarima, a zatim došao do sobe za izolaciju da pozove takmičarke nominovane za izbacivanje, Miljanu Kulić i Kristinu Spalević, da mu se priključe.

Milan je zajedno sa Kristinom i Miljanom otišao do novog dIJela imanje, gdJe se ispred palate “Milenija” odigrala zanimljiva igra koju je pripremio Veliki šef. Zadrugarke su morale da nađu 6 delića slagalice, koja kada se sklopi formira logo televizije Pink. Takmičarki koja najbrže nađe dIJelove i spoji slagalicu će se duplirati glasovi.

Iako Miljana nije želJela da igra na početku, Milan i zadrugari su je ipak ubIJedili da to uradi. Miljana i Kristina su počele da traže delove slagalice, ali nisu uspele ništa da nađu, te nijednoj od njih dve nisu bili duplirani glasovi.

– Uskoro ćemo saznato ko će da ide kući. Mislim da će se mnogi iznenaditi. Miljana, je l’ ti se ide kući? – pitao je voditelj, dižući tenziju.

Ne, ide mi se kod lJekara – rekla je Miljana.

Milan je potom saopštio rezultate. Jedna takmičarka je dobila 18% glasova, a druga 82% posto. Nakon nekoliko trenutaka neizvjesnosti, Milan je zadrugarima otkrio da takmičenje napušta Kristina Spalević, a zadrugari su se pozdravili sa njom.

Leave a Reply