STANJE JOJ SE POGORŠALO, MARIJA KULIĆ SMRPALA NAKON TERAPIJA: Oglasila se i otkrila detalje-EVO KAKO JE SADA

Marija Kulić rijaliti igrač i učesnica “Zaderuge”prije nekoliko mjeseci napustila je imanje u Šimanovcima iz zdravstvenih razloga, nakon čega je otkrila da ima kancer.

Ona je odlučila da javno govori o tome kako se osjeća i na samom početku ističe da je potpuno iscrpljena nakon duge hemioterapije

ma6

– Bila san na zračenju, sada se odmaram. Posle hemioterapija mi bude baš loše. Mučnine, nemam energije, imunitet jako oslabi. Do sada sam imala 22 zračenja, ostalo mi je još osam, kao i jedna hemioterapija. Dve sam primila, njih dobijam na tri nedelje – istakla je Kulićeva, na početku svoje nimalo lake priče, pa rekla kako je sve saznala i pomenula i stanje supruga Siniše, koji se takođe bori sa opakom bolešću.

– Nisam imala nikakve simptome. Otišla sam kod lekara jer mi se pojavila žlezda ispod uha. Kada su pogledali, imali su šta i da vide. Imala sam karcinom krajnika, a metastaza je bila na limfnoj žlezdi ispod uha. Prvo smo izvadili žlezde, pa krajnik pošto je pustio metastaze. Zbog zračenja nemam čulo ukusa. Sad slabo jedem, mnogo sam smršala. Siniša gura dobro, on ima samo zračenja. Sve nas je u isto vreme uhvatilo, ali guramo. Imamo decu i unuče, za koje se borimo – iskrena je bila ona.

Leave a Reply